Kći Toma Cruisea plakala i brisala suze na ulicama New Yorka

Foto: Profimedia

Kći poznatog holivudskog glumca Toma Cruisea i glumice Katie Holmes, Suri (18), snimljena je na ulicama New Yorka tijekom emotivnog poziva. Ruku je stavila na čelo te je plakala i brisala suze dok je razgovarala na mobitel. Nije poznato s kim je Suri razgovarala i zašto je bila tužna.

Otac joj nije bio na maturi

Podsjetimo, Suri je ovog ljeta završila srednju školu gdje joj je svečano dodijeljena diploma. I dok je uz nju cijelo vrijeme bila njezina majka Katie Holmes, njezin otac Tom uživao je na koncertu pjevačice Taylor Swift. Dok je bila na maturi, Suri koja bi ove jeseni trebala pohađati Sveučilište Carnegie Mellon u Pittsburghu, izgledala je presretno dok je slavila veliku prekretnicu u životu, bez prisustva oca.

Ne nosi očevo prezime

Surina maturalna knjižica prikazuje njezino ime kao Suri Noelle, što samo potvrđuje kako ne nosi očevo prezime, već srednje ime svoje majke.

Odrasla s majkom

Suri je odrasla na Manhattanu uglavnom zaštićena od svjetla reflektora sa svojom zaštitnički nastrojenom majkom (45), daleko od Scijentološke crkve svog 60-godišnjeg oca, koji nije dio njezinog života od 2013. Glumci su se razveli godinu ranije.

U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak strahujući da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju zbog religije kojom je Tom bio opsjednut. "Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vrijeme s njim desetak godina", otkrio je izvor za Daily Mail prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.