Kolinda objavila fotografiju na kojoj se u pozadini vidi poznati holivudski par

Foto: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je s tribina podržala hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića, koji je završio na petom mjestu. Na fotografijama koje je objavila na Instagramu pozira s Jakovom, a iza njih se vidi poznati holivudski bračni par - Eva Mendes i Ryan Gosling. 

"Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem Benoviću, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo", napisala je na Instagramu. "U gimnastici su uživali i Eva Mendes i Ryan Gosling", dodala je na kraju objave. 

"Prekrasni ste", "Šteta, ali bit će za Aurela još prilike", "Bravo draga Kolinda", pisali su joj pratitelji. 

Vjerno prati hrvatske olimpijce

Podsjećamo, Kolinda je pratila i polufinalni te finalni meč tenisačice Donne Vekić. Dodijelila je medalju Barbari Matić nakon osvojenog zlata u judu, a pratila je i hrvatske vaterpoliste te slavila s Valentom Sinkovićem, koji je u Parizu proslavio 36. rođendan.

U Parizu je od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Tada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je u opisu objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.