Kuhar koji je radio za Hefnera: "Hugh je četiri godine jeo isti doručak, evo koji"

Foto: EPA

Joseph JJ Reinhart godinama je kuhao u Playboy Mansionu Hugha Hefnera. Za Unilad je otkrio da je počeo raditi kao pripravnik, a na kraju je postao šef kuhinje. Ispričao je kako je bilo raditi za poznatog tvorca Playboya te što mu je bila najdraža hrana.

Pored njega bilo je još osam kuhara koji su radili puno radno vrijeme u vili i oni su kuhali svaki Hefnerov obrok i pripremali sve što su gosti željeli. Radili su i catering za ekstravagantne zabave koje su se tamo održavale.

"Četiri godine je doručkovao isti kolač"

"Iako je imao milijune, volio je jesti jednostavne stvari i obično bi svoja jela birao s jelovnika na kojem je bilo ponuđeno 26 stavki", rekao je kuhar. "Četiri godine je jeo isti doručak, engleski kolač. Bilo ga je jednostavno za pripremiti", objasnio je te dodao da ih je Hugh jedno jutro iznenadio kada je zatražio kajganu umjesto kolača. "U redu, napravit ćemo kajganu", odgovorio mu je kuhar pomalo začuđen. 

Joseph se jako trudio da ga ne naljuti

Objasnio je kako je Hugh imao neke specifične zahtjeve dok su mu pripremali jela. Prisjetio se da ga je jednom prozvao zbog načina na koji mu je izrezao sendvič te ga je opomenuo da se mora bolje potruditi. Kuhar nije želio naljutiti svog šefa pa se zbog toga jako trudio. "Ispekao bih 20-ak purica dan prije Dana zahvalnosti jer je volio jesti pureći batak. Morao sam biti siguran da će bar jedna od svih tih biti pečena savršeno", izjavio je.

"Bio je sjajan šef i gospodin"

"Hefner je svoje obroke uvijek jeo sam u sobi, Dan zahvalnosti je bio jedini dan u godini kada bi ručao u društvu drugih", rekao je. "Ako je išao jesti u restoran, mi bismo pripremili obrok i poslali ga u kuhinju restorana s točnim uputama kako ga servirati na tanjuru", otkrio je kuhar.

"Bio je sjajan šef i zbog toga nam nije bilo teško udovoljavati njegovim zahtjevima", nastavio je priču Joseph te dodao da nikada nije svjedočio situaciji da Hefner "pipa" djevojke koje su kući te ga je nazvao "savršenim gospodinom".

Hefnerova bivša je rekla da nije smjela uzimati bolovanje

Podsjećamo, Holly Madison, jedna od Hefnerovih bivših djevojaka tvrdila je nedavno da on nije bio onakav kako se predstavljao u javnosti. Tvrdila je da nikad nije smjela uzeti bolovanje iz straha da će biti zamijenjena.

"Dijelila sam sobu s Hefom i nikad se nisam osjećala kao da mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji pa nisam mogla izaći. Živjela sam u strahu od svoje zamjene, odnosno, da će Hef dovesti neku drugu djevojku koja će biti moja zamjena", rekla je i dodala da je Hefner čak dva puta doveo novu djevojku u kuću iza njenih leđa, dok ona nije mogla izaći s njim pred javnost, piše Mirror.

"Madraci su bili odvratni"

Osim Holly, svoje iskustvo iz Playboyeve vile ranije je ispričala i Izabella St. James. "Svaka spavaća soba imala je neusklađene, nasumične komade namještaja. Kao da je netko otišao u dobrotvornu trgovinu rabljenih stvari i kupio osnovne stvari za svaku sobu. Madraci na našim krevetima bili su odvratni, stari, izlizani i zamrljani. Plahte također nisu bile u najboljem stanju", ispričala je Izabella.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.