Leonardo DiCaprio uživa s djevojkom na jahti, ona pokazala vitku liniju u kupaćem

Foto: Profimedia

Hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio i njegova djevojka, talijanska manekenka Vittoria Ceretti, opuštaju se na jahti na Sardiniji, a snimljeni su kako uživaju u sunčanju i plivanju.

Vittoria je pokazala svoju vitku figuru u smeđem kupaćem kostimu. S njima su u društvu i najbolji prijatelj Leonarda DiCapria, glumac Tobey Maguire i model Babette Strijbos. 

Vittoria je snimljena s prstenom 

Podsjećamo, nedavno su strani mediji nagađali da se poznati glumac ženi jer je Vittoria snimljena s velikim dijamantnim prstenom na lijevom prstenjaku. 

DiCaprio i Vittoria su u vezi od prošlog ljeta i ovo nije prvi put da se nagađa o zarukama, no glasine su tada demantirane.

Ona je već bila udana

Inače, Vittoria je uspješan model. Nosila je revije za brendove Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford i Tommy Hilfiger. Ona se 2020. udala za Mattea Millerija, talijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog DiCaprija njihovom braku došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.