Luciano Plazibat (25) iznenadio roditelje: "Zaslužuju svijet, a ne samo jedan auto"

Foto: Instagram

Splićanin Luciano Plazibat, influencer, plesač i bivši kandidat showa Tvoje lice zvuči poznato na Instagramu je otkrio da je roditelje iznenadio velikom i lijepom gestom. Naime, Luciano je obavijestio svoje pratitelje da je mami i tati kupio automobil. Ispričao je kako su oni obitelj koja je sve stekla sama te da su se borili od kredita do kredita. Plazibat, koji inače ima samo 25 godina, rekao je da je to bilo najmanje što je mogao za njih učiniti.

"Ne mogu vjerovat da ovo pišem, ali s 25 kupio sam mami i tati auto! Prvo nisam htio ni objaviti, ali svi koji znaju su mi rekli da je toliko lijepo i mama svima govori, pa hajde da podijelim i ovdje", započeo je svoju objavu Luciano. 

"Sve smo sami stekli"

"Mi smo obitelj koja je u životu sve stekla sama i borili smo se od kredita do kredita, prvo stan, pa auto, pa problemi i jednostavno smo odrastali tako da je kredit bio potreban. Došao sam u Split za ljeto i mama i tata mi nisu ništa govorili, ali su gledali svaki tjedan auta po salonima i bili su spremni uzeti novi", nastavio je priču.

Objasnio je da su roditelji njemu dali svoj auto kako bi bio sigurniji u vožnji dok je u Zagrebu, a oni su uzeli njegov koji, kako kaže Luciano, nema klimu. "Taman su riješili kredit od osam godina i željeli su sebi omogućiti novi auto da mogu u miru dolaziti kod mene u Zagreb i da mogu uživati jer se vole voziti. Kada su mi rekli da će dignuti novi kredit i onda opet sve ispočetka, rekao sam sebi: 'Ne'. Samo sam otišao u salon, kupio ga i iznenadio ih", napisao je Plazibat te dodao da su ga svi pitali zašto nije sebi kupio novi auto. 

Rekao je da njegovi roditelji zaslužuju cijeli svijet

"Njih dvoje zaslužuju cijeli svijet, a ne jedan auto. Oni su najbolji mama i tata koje mogu imati, ovo je najmanje što mogu učiniti. Bit će još auta, bit će još para, ali kad vidim njih dvoje, meni ne treba više ništa", zaključio je Luciano svoju objavu te dodao na kraju da ih voli najviše.

Mnoge njegove kolege influenceri čestitali su mu na uspjehu i pohvalili njegovo djelo. "Predivno je vidjeti mladog dečka koji tako drži do roditelja i spreman je odreći se svog užitka da bi njima bilo bolje i ljepše", "Nije bitan auto, što god da si im kupio oni bi bili sretni", "Kapa do poda", nizali su se komentari pratitelja.

Lucianova majka je komentirala njegovu objavu

Objavu je komentirala i njegova majka Irena. "Volimo te, to znaš. Od srca ti želimo da ovako nesebično šetaš kroz život i tvoj blagoslov, tvoj osjećaj i tvoj život će biti još bogatiji za taj osjećaj sreće. S tobom sve svijeta", napisala je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.