Machine Gun Kelly otkrio da je bio na odvikavanju prošle godine: "Nikome nisam rekao"

Foto: EPA

Reper Machine Gun Kelly u podcastu Dumb Blonde otkrio je kako je otišao na rehabilitaciju u kolovozu 2023. i da je od tada trijezan.

"Više ne pijem. Nisam pio od prošlog kolovoza", kaže glazbenik, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka svoje europske turneje 2023. godine. 

"Nisam to nikome ni rekao, samo najbližima. To je bio prvi put da sam otišao na odvikavanje", rekao je. Kaže da je na rehabilitaciji otkrio kako upravljati svojim tijelom i koje su druge metode da se nosi s bijesom.

Svjestan je da je pretjerivao

Kaže da je primijetio da su njegovi psihijatri ranije odustali od njega te je tada postao svjestan u kakvom je stanju i pomirio se s tim. 

"Susreo sam se s mnogo psihijatara, neki su odustali od mene, i mnogi terapeuti su učinili isto. Postao sam svjestan kakvo je moje stanje i pomirio sam se s tim", otkrio je. Međutim, kaže da mu je Megan Fox puno pomogla tijekom triježnjenja. 

"I dalje prihvaćam činjenicu da će ovo putovanje biti teško za mene. Jako sam strog prema sebi, ali sam sretan što se osjećam dovoljno ugodno da pokažem ljudima tko sam ja",  rekao je. Kaže da je pretjerivao s alkoholom i marihuanom, ali da je koristio i druge supstance, poput kokaina i heroina. 

"Potpuno sam trijezan od svega", zaključio je.

Prije odvikavanja šuškalo se da je prekinuo s Megan

Prije nego što će reper otići na odvikavanje šuškalo se da je prekinuo s Megan. Ona ga je prestala pratiti na Instagramu te su kružile glasine da je njihovoj vezi presudila treća osoba. Međutim, Megan je u listopadu 2023. objavila fotografiju s Kellyjem, čime je potvrdila da su i dalje skupa.

Megan i Machine Gun Kelly svoju su vezu započeli 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Navodno su se zbližili tijekom snimanja filma Midnight in the Switchgrass. Zaručili su se u siječnju 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.