Mirta Šurjak na Sinjskoj alki privukla pažnju u crvenoj haljini

Foto: Instagram

U NEDJELJU je održana 309. Sinjska alka kojoj je prisustvovala i Mirta Šurjak. I ove godine bila je voditeljica programa.

Mirta je u Sinj stigla u crvenoj haljini uz koju je iskombinirala sunčane naočale i sandale. Na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima je nasmijano pozirala.

Mirta je i prošle godine na Sinjsku alku došla u crvenoj haljini. Mnogi su joj tada u komentarima pisali da joj jako lijepo stoji crvena boja.

Interventni policajac je pobjednik 309. Sinjske alke

Inače, pobjednik 309. Sinjske alke je Jure Domazet Lošo. Osvojio je ukupno šest punata, jedan u prvoj, srida u drugoj i dva u trećoj utrci. Osvojio je i baru s 11 punata, a onda je došao do najvećeg trofeja, slavodobitničkog plamenca. 

Jure Domazet Lošo je 37-godišnjak zaposlen u MUP-u, u Interventnoj jedinici splitske policije. Debitirao je 2022. godine kao pratitelj barjaka i do sada je osvojio dvije bare, a ovo mu je bila prva Alka.

Viteško alkarsko društvo nagradilo je slavodobitnika zlatnom plaketom Alke i novčanim iznosom od 5500 eura, dok ga je pokrovitelj Alke, predsjednik Zoran Milanović nagradio zlatnim prstenom s hrvatskim grbom te sabljom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.