Nakon mučne borbe za djecu i novac finaliziran razvod Joea Jonasa i Sophie Turner

Foto: EPA

Joe Jonas i Sophie Turner finalizirali su razvod nakon jednogodišnje borbe.

Prema pravnim dokumentima koje je objavio TMZ, par je sklopio nagodbu za razvod. Uvjeti dogovora su povjerljivi, no ranije je otkriveno da su se Sophie (28) i Joe (35) čitavo ovo vrijeme pokušavali dogovoriti o skrbništvu nad djecom i podjeli imovine.

Zvijezda Igre prijestolja i pjevač vjenčali su se 2019. i zajedno imaju dvije kćeri: Wille (4) i Delphine (2). U braku su izdržali četiri godine.

Mučna borba

Joe je zahtjev za razvodom podnio u rujnu 2023. godine, a nedugo nakon toga naslovnice tabloida ispunili su detalji o njihovoj poprilično mučnoj borbi za skrbništvo i novac. Najviše problema bilo je oko dogovora gdje će živjeti njihova djeca. Sophie je djevojčice htjela odvesti u svoju rodnu Veliku Britaniju, dok je Joe inzistirao na tome da ostanu u SAD-u.

Sve je otišlo toliko daleko da je Sophie u jednom trenu prijavila Joea za "otmicu djeteta", i to nakon što su nakratko bili postigli dogovor. No čini se da su stvari sad riješene, a prema pisanju američkih medija, djeca će živjeti dio godine s majkom, a dio s ocem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.