Naručila večeru za sedmero na Tenerifeu: "Kladim se da će vas šokirati iznos računa"

Screenshot: TikTok

BRITANKA Gemma Loveden sa svojim je suprugom i petoro djece otišla na odmor na Tenerife pa u viralnoj snimci pokazala koliko ju je koštala večera za sedam osoba u jednom restoranu. 

"Kladim se da će vas iznos računa stvarno šokirati, nismo mogli vjerovati!", napisala je uz snimku u kojoj je pokazala što su sve naručili. 

@gemmaloveden Tenerife evening meal #fyp #dinner #eatwithme #fyppppppppppppppppppppppp #fypviraltiktok #fypv #xyzbca #tenerife #traveltok #holiday #fup #fypシ゚ #fypp #foru #foryourpage #fypage #relatablecontent ♬ original sound - Gem

Gemma je naručila piletinu s limunom i češnjakom (11.95 eura), a njezin suprug odabrao je odrezak (14.70 eura). Za djecu su naručili pizzu margerita (7.95 eura) te još jednu pizzu s dodacima za 9.65 eura. Popili su dvije boce vode (svaka po 2.25 eura) i jednu Coca Colu (2.50 eura). Kada smo to izdvojili, idemo na ukupni zbroj. 

Račun za obrok za sedam osoba iznosio je 54.84 eura, a tiktokeri su se raspisali kako ne mogu vjerovati koliko su jeftino prošli. 

"Upravo smo došli iz Španjolske i obrok za petero nas je koštao više od ovoga", "Kako je ovo moguće?", "Ovo je stvarno jeftino, prava rijetkost ovih dana", komentirali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.