Offertissima iz prodaje povukla set s geografskom greškom koju je uočio naš čitatelj

Foto: Čitatelj Indexa

Offertissima je povukla iz prodaje neobični "rođendanski set" koji je privukao pažnju našeg čitatelja u poslovnici u Sesvetama.

"Za navedenu pogrešku smo saznali u petak 6.9. iz objavljenog članka na vašem portalu te smo odmah poduzeli potrebne mjere kako bismo proizvod povukli iz poslovnica koje su proizvod imale na stanju te smo o navedenoj pogrešci obavijestili našeg dobavljača (hrvatski proizvođač Camellia d.o.o.)", objasnili su nam iz Offertissime.

"Od strane dobavljača smo dobili povratnu informaciju da se radi o tiskarskoj  pogrešci koja je našem  dobavljaču promaknula prije stavljanja istog na tržište. Distribuciju ovog proizvoda direktno u naše poslovnice obavlja sam proizvođač/dobavljač Camellia d.o.o.. S obzirom da u ponudi imamo više od 16.000 artikala i svakodnevno u poslovnice dolazi iznimno puno robe, nažalost pogrešku nisu uočili ni naši djelatnici u trgovinama prilikom preuzimanja robe te se je sporan proizvod našao na policama pojedinih naših poslovnica", dodali su.

"Navedeni proizvod smo odmah po saznanju o pogrešci na proizvodu povukli iz svih naših poslovnica te o navedenome obavijestili proizvođača/dobavljača Camellia d.o.o. Isti će biti vraćen u prodaju tek nakon ispravka navedene pogreške", naglasili su.

"Nama kao hrvatskom prodajnom lancu ni našem dobavljaču/proizvođaču spornog proizvoda nipošto nije bila namjera stavljanje u prodaju proizvoda s ovakvom geografskom pogreškom. Kao što smo naveli, radi se o tiskarskoj pogrešci na manjem dijelu proizvoda te je proizvod već 6.9. odmah po saznanju stavljen van prodaje", ponovili su.

Što je bilo u setu?

Podsjećamo, set se sastojao od pljoske s grbom Hrvatske i seta čašica, ali i ukrasa na kojem stoji hrvatska zastava, ali preko obrisa geografske tvorevine koja podsjeća na nekadašnju Jugoslaviju. Uz pokoju razliku (čini se da si je autor dao umjetničku slobodu). "Pogledajte veseljake iz Offertissime (slikano u Sesvetama) što prodaju", našalio se naš čitatelj uz fotografije seta koji se zove Sretan rođendan i koji se prodavao po cijeni od 14.65 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.