Prekinuli mjesec dana prije početka OI-ja pa osvojili zlato i proslavili ga poljupcem

Foto: Profimedia

Češki tenisači Katerina Siniakova i Tomas Machac ovih su dana privukli pažnju javnosti na Olimpijskim igrama. Osim što su par na terenu, bili su i u ljubavnoj vezi do mjesec dana prije početka Igara u Parizu. No prekid ih nije spriječio da dođu do finala turnira parova, pobijede kineski dvojac Zhang Zhizen i Wang Xinyu i osvoje zlato. Nakon njihove pobjede počelo se pričati da su se pomirili jer su zlato proslavili zagrljajem i poljupcem.

U vezi su bili od 2020. godine, ali na turniru koji se nedavno održao Siniakova je potvrdila prekid s Machacom. Na pitanje čeških novinara o prekidu rekla je: "Da, istina je, ali to je naša privatna stvar." Mnogi su se zabrinuli da neće nastaviti igrati zajedno, ali je Katerina objasnila: "Mi smo profesionalci i nastavit ćemo igrati."

Nisu dali odgovor o pomirenju

Kada ih je novinar na konferenciji za medije nakon pobjede pitao jesu li još uvijek zajedno, tenisačica nije dala konkretan odgovor: "Volimo kad ste zbunjeni", rekla je. "To je strogo povjerljivo", našalio se Tomas. Unilad ih je također kontaktirao, ali još uvijek se nisu oglasili. 

"A što bi bilo da nisu pobijedili?"

Njihovi obožavatelji su pisali na društvenim mrežama da žele gledati film o njima te su pozvali redatelje da prepoznaju ovu ljubavnu priču i o njoj naprave film. "Ništa nije bolje od pomirenja nakon zlata, i to još u Gradu Ljubavi", "Vrijeme je da nas iznenade", "Preslatki su", "Nadam se da će Hollywood prepoznati ovu ljubavnu priču", bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži X. "A što bi bilo da nisu pobijedili?" našalio se jedan njihov obožavatelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.