Rodila je kći Siniše Mihajlovića, odabirom imena za sina odala ocu počast

Foto: Instagram

Virginia Mihajlović, kći proslavljenog trenera i nogometaša Siniše Mihajlović, rodila je sina. Prinovom u obitelji pohvalila se na društvenim mrežama. Podijelila je video i fotografije.

Dječak se zove Leone Siniša.

"Ti, Leone Siniša, to još ne znaš, ali ti si drugi razlog mog postojanja. Roditi tebe bila je druga najveća emocija u mom životu i nikada ti ne bih znala riječima objasniti emociju kako se samo u jednom trenu majčino srce može prepoloviti. Violante i Leone, vi ste moji dragulji", napisala je Virgina.

Udala se prošle godine

Virginia se prošle godine udala za talijanskog nogometaša Alessandra Vogliacca. Vjenčanje se održalo u talijanskom gradu Bariju. Par već ima kćer Violante.

Mladenka je nakon vjenčanja napisala emotivnu objavu prisjećajući se oca. 

"Bio je to najbolji dan u mom životu, dan koji je nadmašio sva moja očekivanja. To je emocija koju ne mogu opisati riječima. Uz nas su bili ljudi koje volimo, osjećala sam da je tata uz mene. On me ispratio do oltara s mojom braćom i mojim ujakom. Nikada nije dozvolio da se osjećam sama. Napokon smo ostvarili naš san. I da nitko ne rastavi ono što je Bog spojio", napisala je Virginia.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.