Sin Angeline Jolie i Brada Pitta pušten s intenzivne, čeka ga dug oporavak

Foto: Profimedia

Pax Jolie-Pitt (20), sin Angeline Jolie i Brada Pitta, oporavlja se od teške prometne nesreće koju je imao prošlog tjedna. Kako doznaje People, Paxa su pustili s odjela intenzivne njege, ali ga čeka još dug period oporavka i fizikalne terapije.

Angelina cijelo vrijeme bila uz njega

"Pustili su ga s intenzivne njege. Ima kompleksnu ozljedu i sad počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekao je izvor za People te dodao kako je njegova majka Angelina Jolie cijelo vrijeme uz njega. "I ona i Pax su jako zahvalni svima koji su odmah pojurili u pomoć, kao i medicinskim djelatnicima koji se dobro brinu o njemu", dodao je. Osim Angeline, Paxu često u posjet dolaze njegova braća i sestre, s kojima je jako blizak.

Brad ga nije uspio posjetiti

"Brad je izbezumljen i zabrinut zbog Paxove nesreće, ali ne može doći do njega. Brada jako uznemiri kad god čuje da je jedno od djece ozlijeđeno i osjeća se potpuno nemoćnim jer ne može učiniti ništa", rekao je izvor za Daily Mail. "Htio je otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je puno puta, ali djeca ne žele odgovoriti na njegove pozive. Ruke su mu vezane", dodaje izvor.

U bolnicu je prebačen zbog ozljeda glave

Podsjetimo, Pax Jolie-Pitt zabio se električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Hitno je hospitaliziran, pišu strani mediji. U trenutku nesreće, izvještavaju, nije nosio zaštitnu kacigu na glavi.

Prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Pax se po dolasku liječnika žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog ozljede glave. Iz predostrožnosti, ali i straha liječnika da je zbog sudara možda doživio i manje krvarenje u mozgu, prevezen je u bolnicu, no prema najnovijem izvješću, stanje mu je stabilno i mogao bi uskoro biti otpušten na kućnu njegu.

Često vozi bez kacige

Inače, 20-godišnjeg Paxa često se može vidjeti kako juri ulicama Los Angelesa na svojem električnom biciklu, i to uvijek bez kacige.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.