Što ćemo gledati u kolovozu?

Foto: Press

NOVE serije stižu gotovo svakodnevno, a kako bismo vam barem malo pomogli da izaberete nešto za sebe, napravili smo malu listu povratničkih i novih serija koje stižu u kolovozu. 

Only Murders In The Building (Četvrta sezona)

Datum premijere: 27. kolovoza

Gdje gledati Only Murders In The Building: Showtime/Hulu

Hit serija koja iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj gostujućih zvijezda vraća se s novim epizodama. U četvrtoj sezoni, detektivski trojac (Short, Martin, Gomez) vraća se nakon događaja s kraja treće sezone, koji se vrte oko Charlesovog dvojnika i prijatelja Sazza Patakija.

Ispitujući je li Sazz ili Charles bio planirana žrtva ili ne, istraga našeg trojca vodi ih sve do Los Angelesa gdje holivudski studio priprema film o podcastu Only Murders. Dok se amaterski detektivi vraćaju u New York, upuštaju se u još epskije putovanje - prelazeći dvorište svoje zgrade kako bi istražili isprepletene živote stanovnika zapadnog tornja Arconije. U četvrtoj će se sezoni pojaviti Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Kumail Nanjiani, Zach Galifianakis, Melissa McCarthy i mnogi drugi. 

Industry (Treća sezona)

Datum premijere: 11. kolovoza

Gdje gledati Industry: Max

U trećoj sezoni serije, Yasmin, Robert i Eric susreću se s glavešinom Lumija, zelene tehnološke energetske tvrtke koju vodi Sir Henry Muck, novi lik koji glumi zvijezda serije Game of Thrones Kit Harington.

Nakon što je napustila Pierpoint Harper je željna povratka u uzbuđujući svijet financija i pronalazi neočekivanog partnera u upraviteljici portfelja FutureDawn, Petri Koenig.

Emily in Paris (Četvrta sezona)

Datumi premijere: 1. dio 15. kolovoza; 2. dio 12. rujna 

Gdje gledati Emily in Paris: Netflix

 

Prvi dio četvrte sezone serije Emily in Paris vraća se 15. kolovoza, a drugi dio 12. rujna. Sljedeća sezona nastavlja se nakon što Alfie prekine vezu s Emily. U finalu, Camille je također otkrila veliku vijest da nosi Gabrielovo dijete.

Na poslu, Sylvie je prisiljena suočiti se s dilemom iz svoje prošlosti zbog svog braka, a tim Agence Grateau suočava se s promjenom osoblja. Mindy i bend se pripremaju za Euroviziju, ali kada nestane sredstava, prisiljeni su biti štedljivi. Kemija između Emily i Gabriela je neosporiva dok zajedno rade na Michelin zvijezdi, ali dvije velike tajne prijete da unište sve o čemu su sanjali.

Lord of the Rings: The Rings of Power (Druga sezona)

Datum premijere: 29. kolovoza 

Gdje gledati Lord of the Rings: The Rings of Power: Prime Video

 

U drugoj sezoni serije The Rings of Power na Prime Video, Sauron se vraća. Sada mora ponovno ojačati i nadgledati stvaranje Prstenova moći, koji će mu omogućiti da veže sve narode Međuzemlja.

Tvorci najavljuju da će u novoj sezoni svi likovi pronaći svoje mjesto u svijetu koji galopira prema katastrofi, a za nas gledatelje najbitnije je da serija što prije postane zanimljiva jer mnogi su bili prilično negativni prema prvoj sezoni. 

Bad Monkey (Prva sezona)

Datum premijere: 14. kolovoza

Gdje gledati Bad Monkey: Apple TV+

Prva nova serija na listi. Bad Monkey je nova originalna dramska serija na Apple TV+ koja s prikazivanjem počinje 14. kolovoza. Naravno, mi Apple TV+ još uvijek nemamo, ali Apple redovito isporučuje sadržaj koji vrijedi promovirati. U seriji glume Vince Vaughn, Michelle Monaghan, Jodie Turner-Smith, Meredith Hagner i drugi.

Serija prati priču o Andrewu Yancyju (Vince Vaughn), bivšem detektivu koji je izbačen iz policijske uprave u Miamiju i sada radi kao zdravstveni inspektor, no nakon što naiđe na slučaj koji počinje s ljudskom rukom koju su iz mora izvukli turisti, shvaća da će, ako može dokazati ubojstvo, ponovno biti u igri.

The Umbrella Academy (Četvrta sezona)

Datum premijere: 8. kolovoza

Gdje gledati The Umbrella Academy: Netflix

Četvrta i posljednja sezona serije The Umbrella Academy stiže na Netflix 8. kolovoza. Temeljena na istoimenom stripu, serija prati otuđenu braću i sestre sa supermoćima koji se okupljaju nakon očeve smrti.

Četvrta sezona nastavit će se nakon velikog preokreta iz prošle sezone. Postoji nova vremenska linija kojom dominira glava obitelji Reginald (Colm Feore), a braća i sestre više nemaju svoje moći. To nije jedina neobičnost u ovoj verziji stvarnosti gdje su ulozi veći nego ikada prije. Postoje novi neprijatelji koji ih žele uništiti, ali kako će se suočiti s neprijateljima bez svojih moći? I hoće li braća i sestre ikada ponovno dobiti svoje moći?

Pachinko (Druga sezona)

Datum premijere: 23. kolovoza 

Gdje gledati Pachinko: Apple TV+

Još jedna povratnička serija na Apple TV+ je druga sezona Pachinka, korejske drame temeljene na istoimenom bestseleru Min Jin Lee iz 2017. godine. Serija prati četiri generacije korejske obitelji koja se preselila u Japan prije početka Drugog svjetskog rata.

Paralelne priče nastavljaju se u Osaki 1945. godine, gdje je Sunja prisiljena donositi opasne odluke o kojima ovisi opstanak njezine obitelji tijekom Drugog svjetskog rata i u Tokiju 1989. godine, gdje Solomon istražuje nove, skromne početke.

A Good Girl’s Guide To Murder (Prva sezona)

Datum premijere: 1. kolovoza 2024.

Gdje gledati A Good Girl’s Guide to Murder: Netflix

Druga nova serija na listi već je dostupna na Netflixu. U glavnoj ulozi je glumica iz serije Wednesday, Emme Myers. A Good Girl’s Guide to Murder je nova kriminalistička serija BBC-ja i Netflixa temeljena na bestseler trilogiji Holly Jackson.

Radnja serije smještena je pet godina nakon ubojstva srednjoškolke Andie Bell. Policija je zatvorila slučaj nakon što je njezin dečko Sal Singh počinio samoubojstvo nakon njezine sumnjive smrti. No 17-godišnja amaterska detektivka Pip ne vjeruje da bi netko poput Sala mogao ubiti nekoga. Udružuje se sa Salovim bratom Ravijem kako bi dokazala njegovu nevinost za školski projekt, što se pretvara u opsesiju koje se ne može otarasiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.