Sve ljubavi Janka Popovića Volarića

Foto/Screenshot: Tomislav Miletic/Petar Glebov/Dusko Marusic/Davorin Visnjic/PIXSELL/Instagram/N1

Glumac Janko Popović Volarić prošle je subote oženio kantautoricu Lovorku Sršen. Iako su u vezi otprilike tri godine, tek se prošlog ljeta doznalo za njihovu ljubav. Par se vjenčao daleko od očiju javnosti, a čak ni njihovi prijatelji na društvenim mrežama nisu objavili vijest o vjenčanju. Janko nije htio komentirati vijest, no Story neslužbeno doznaje kako je par vjenčanje proslavio u krugu najbližih osoba.

>> Janko Popović Volarić oženio se u tajnosti

Inače, ovaj glumac slovi za jednog od poželjnijih među pripadnicama ljepšeg spola, a dosad je ljubio brojne žene koje su javnosti više ili manje poznate. Za vas smo napravili mali podsjetnik svih Jankovih ljubavi.

Ines Peruško Rihtar

Volarić je dobio sina Davida s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar, a koliko je poznato javnosti, oni nikada svoju vezu nisu okrunili brakom. 

Prije tri godine poznati glumac je objavio fotografiju sa sinom i otkrio čime se David bavi. "Obiteljska manufaktura. Sin tonac, tata igralec", napisao je pokraj fotke na kojoj pokraj njega stoji sin David kojeg je Janko dobio kao 18-godišnjak. Čini se kako su otac i sin odabrali karijere u istoj industriji, tata ispred kamera, a sin iza, s obzirom na to da je David na glavi imao slušalice, a u ruci držao profesionalni mikrofon za snimanje. 

Jelena Veljača

Veza, a kasnije i brak poznatog glumca s kolegicom i spisateljicom Jelenom Veljačom izazivala je veliku pažnju javnosti i medija. Nakon dvije godine veze vjenčali su se dan nakon Božića 2009. godine. "Sada znam da možeš cijeli život biti vjeran jednoj ženi", rekao je Janko prije vjenčanja.

Fotografi su ga na dan vjenčanja snimili kako sam ulazi u njihov zajednički stan iz kojeg je izašao nekoliko sati kasnije u elegantnom odijelu, dugom crnom kaputu i tamnim sunčanim naočalama. Tri godine nakon toga odlučili su se rastati i ostati u prijateljskim odnosima. Svoj su privatni život pokušavali sakriti od javnosti koliko su god mogli.

Ipak, Janko se nakon razvoda otvorio za Story i ispričao kako se osjećao te je priznao da mu je drago što su ostali prijatelji. "Jelena i ja uvijek smo bili vješti, principijelni i objektivni kad je riječ o odvajanju privatnog i poslovnog. Oboje strašno volimo poslove kojima se bavimo i previše poštujemo posao onog drugog da bismo dopustili da se privatni život upleće u prostor naših profesija", rekao je Volarić o suradnji s bivšom suprugom. 

Mediji su ga nakon prekida povezivali s brojnim ženama, ali glumac je tada tvrdio da to nije istina. "Volim brak i vjerujem u njegovu instituciju. Brak je poseban odnos. Partnerstvo. Uzajamno podržavanje, poštovanje i ljubav", rekao je tada i priznao da nije izgubio vjeru u ljubav, ali je dodao i da je razvod doživio kao jedan životni poraz.

Mirta Stojković

Jedno vrijeme mediji su pisali da Volarić ljubi kostimografkinju Mirtu Stojković s kojom ga je vezalo i dugogodišnje prijateljstvo. Ove navode Janko nikada nije ni demantirao ni komentirao, samo je izjavio da je "situacija previše komplicirana da bi o njoj pričao".

Tijana Pečenčić

Janko i srpska glumica Tijana Pečenčić upoznali su se 2015. godine na setu serije Kud puklo da puklo, a ljubav je planula vrlo brzo. Iako se nisu prečesto pojavljivali zajedno u javnosti, Janko nije skrivao da ga je tamnokosa ljepotica potpuno osvojila. Prvi put su zajedno viđeni u Kinu Europa na Danima hrvatskog filma krajem travnja 2015. godine.

"Još ne mogu znati je li Janko ljubav mog života. Dogodilo nam se nešto veliko i to me danas čini sretnom", rekla je ona tada za srpski Blic. 

Iako su jedno drugom bili podrška, veza nije preživjela. Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017. godine, a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu. Naime, u tom trenu on je bio u Zagrebu, a ona u Beogradu. Kako je jednom glumac priznao, znalo je proći i po mjesec dana da se ne vide, no to su nadoknađivali kada bi se konačno sastali.

Matea Dominiković

Nakon Tijane, 2018. godine pisalo se da glumac ljubi 11 godina mlađu novinarku N1 televizije koja je kratko vrijeme radila i na RTL-u, Mateu Dominiković. 

Ovo je još jedna veza koju Janko nije komentirao, a o njihovoj se ljubavi počelo šuškati kada je ona na svom Instagramu objavila fotografiju s proslave promocije, gdje se u krugu najbližih prijatelja vidjelo i poznato lice glumca. Matea je u međuvremenu sakrila tu objavu za javnost, a bio joj je zaključan i Instagram profil na kojem je objavila fotografiju.

Matea Dominiković okušala se i kao pjevačica, a zapjevala je na pozornici showa The Voice, doduše samo u jednoj emisiji.

Petra Švađumović

Početkom 2020. godine glumac je potvrdio da je sretno zaljubljen, a na njegovom su se Instagram profilu mogle pronaći fotografije na kojima je pozirao s logopedinjom Petrom Švađumović. Prekinuli su 2021. godine, a nakon prekida ostali su u dobrim odnosima. Razloge prekida medijima tada nije otkrio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.