Tom Cruise (62) i španjolska pjevačica (25) potaknuli glasine o vezi

Foto: Profimedia/Instagram

Glumac Tom Cruise (62) potaknuo je glasine o romansi sa španjolskom pjevačicom Victorijom Canal (25) koju je upoznao na festivalu Glastonbury u Engleskoj ranije ove godine, piše Page Six. Ona se tada pridružila na pozornici bendu Coldplay, a Cruise ju je zamijetio iz VIP lože.

Doveo je na set filma

Navodno je glumac iznenadio sve kolege na setu kada je pozvao pjevačicu na snimanje filma Nemoguća misija 8. "Pozvao ju je na cijeli dan snimanja. To nije nešto što on inače radi, bizarno", poručio je jedan izvor za The Sun. "Činilo se malo vjerojatno da će biti išta više od prijatelja, ali nerazdvojni su", dodao je.

Pjevačica je nedavno objavila fotografije i snimke s Cruiseom. "Ma ne, uopće nije Tom Cruise doveo mene i mog brata helikopterom na ovu premijeru", napisala je na Instagramu, a prije tjedan dana objavila je i fotografiju s glumcem i glazbenikom Bruceom Springsteenom.

Podsjetimo, danas je njegova kći Suri (18) snimljena na ulicama New Yorka tijekom emotivnog poziva. Ruku je stavila na čelo te je plakala i brisala suze dok je razgovarala na mobitel. Nije poznato s kim je Suri razgovarala i zašto je bila tužna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.