VIDEO Tip trčao za kruzerom koji je isplovio, ono što je uslijedilo nasmijalo mnoge

Screenshot: TikTok

DRUŠTVENIM mrežama širi se viralna snimka s neočekivanim obratom koji je nasmijao mnoge. Naime, tiktoker Jordan Flom snimio je tipa kako panično trči za kruzerom koji je upravo isplovio. 

Tip je trčao i mahao rukama u nadi da će kruzer stati, a zatim se u očaju uhvatio za glavu. Međutim, tada mu je prišao čovjek i objasnio da je pobrkao kruzere. Naime, njegov kruzer čekao ga je na susjednom pristaništu, a to je bila najbolja vijest koju je mogao dobiti. 

@jordanflomofficial His Cruise Ship left him! 😲#caughtoncamera #funny #dad #cruiseship #travel #alaska ♬ original sound - Jordan Flom

Video je ubrzo prikupio više od 12 milijuna pregleda i 783 tisuće lajkova u samo jednom danu otkako je objavljen, a tiktokeri su se našalili u komentarima. 

"Ponekad jurimo za pogrešnim brodom, a onaj pravi nam je cijelo vrijeme pred nosom", "Bilo mi ga je žao, a onda sam se smijala", "Dečko, nisi na poslu pa da kasniš", "Ovaj preokret je bolji nego u filmu Šesto čulo" i "Je li mislio da će brod stati i krenuti unazad?" neki su od komentara tiktokera. 

Inače, korisnici Reddita prepoznali su da se jurnjava za brodom dogodila u Sitki na Aljasci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.