Zagreb se priprema za koncert Eda Sheerana, pogledajte kako izgleda Hipodrom

Britanski glazbenik Ed Sheeran (33) u subotu 10. kolovoza nastupa na zagrebačkom Hipodromu. Radovi na pozornici i tribinama počeli su prošlog tjedna. 

Pozornica će biti smještena na sredini Hipodroma, okružena s pet tribina, a ispred nje će biti oni s ulaznicama za stajanje.

Ulaznice za stajanje su se vrlo brzo rasprodale, ali se sredinom srpnja oslobodilo još 500 mjesta. Novih 500 ulaznica za stajanje bilo je u prodaji nakon, kako su poručili organizatori, "rasprodanog kontingenta za tu kategoriju ulaznica". Cijene ulaznica se kreću od 74.90 eura do 129.90 eura, a slobodnih mjesta ostalo je još malo na tribinama.

Ovo mu je prvi nastup u Hrvatskoj

Sheeran dosad nije nastupao u Hrvatskoj. Neki od najvećih hitova koje će izvesti u Hrvatskoj su Shape of You, Perfect, Thinking Out Loud, Photograph, Castle on the Hill, Galway Girl, Bad Habits te Shivers.

Sheeran je jedan od najplaćenijih glazbenika. Njegova turneja The÷Tour koja je trajala od 2017. do 2019. godine treća je financijski najuspješnija koncertna turneja u povijesti. Zaradio je 776 milijuna dolara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.