HRVATSKI NOGOMETAŠI

Hajdukovac koji je briljirao kod Reala, isključen protiv fenjeraša

Foto: Gulliver / Getty Images

FILIP BRADARIĆ, povremeni reprezentativac Hrvatske koji je u zimskom prijelaznom roku s posudbe iz Cagliarija u Hajduku otišao dalje na posudbu u Celtu, pokvario je sjajan start u novom klubu.

Za Celtu, koja se bori za opstanak u La Ligi, prvi put je zaigrao kao rezerva u domaćoj pobjedi (2:1) nad Sevillom. Zatim je prošlog vikenda sjajno debitirao kao prvotimac na najtežem gostovanju, kod Reala, gdje je bio jedan od najzaslužnijih za veliki bod (2:2), čime je zaslužio ostanak u prvoj momčadi u još jednoj važnoj utakmici. 

Celta je u 25. kolu od 13 sati dočekala Leganes u derbiju začelja, a prvi nastup pred njenim navijačima od prve minute, Bradarić će pamtiti po izravnom crvenom kartonu koji je dobio u 21. minuti zbog oštrog starta džonom na nogu suparnika. 

Podsjetimo, Bradarić je u siječnju otišao u Celtu. Prvi dio sezone odradio je na posudbi u Hajduku iz Cagliarija. U Splitu je trebao ostati i u drugoj polusezoni, ali je Celta požurila dovesti ga kao zamjenu za Slovaka Stanislava Lobotku koji je otišao u Napoli. Bradarić je tako postao prvi igrač na posudbi na kojem je Hajduk zaradio. Splitski klub za prijevremeni raskid posudbe dobio je oko milijun i pol kuna.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.