Odgođena deložacija! "Ako me deložiraju jedino mogu otići na grob svojih roditelja"

Foto Živi zid/Facebook

POLICIJA je jutros blokirala prilazi kući Gordane Vojković na adresi Dugi dol 21 koja je trebala biti  deložirana. No, pet minuta prije 10 sati stigla je obavijest kako je deložacija Gordane Vojković odgođena.

"Ovi policajci nisu došli hapsiti one koji pljačkaju i uništavaju zemlju već izbaciti Gordanu Vojković iz jedinog doma! Njih stotinjak na jednu gospođu i Živi zid...", napisali su aktivisti Živog zida na Facebooku dodavši fotografiju policajaca. "Hoće li policija i ovaj puta prekoračiti ovlasti, šamarati stare i nemoćne, laktom u glavu na bolesne ljude, trgati aktiviste, upadati u stan kao da su unutra teroristi... Da li bi i svoje prijatelje tako izbacivali na ulicu ili bi se pozvali na priziv savjesti kao policajci u Španjolskoj?. Otpor je spreman", poručuju aktivisti.

"Osjećam se grozno, prestrašeno, da se u jednoj pravnoj državi ovako nešto događa, nemam nigdje otići, osim na grob mojih roditelja. Stan sam naslijedila od svog oca. Ako je ovo sistem da se treba žive kopat, onda neka žive zakopaju i drugih 5 tisuća obitelji", poručila je Gordana Vojković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.