Adaptacija slavne videoigre ukinuta nakon dvije sezone. Obožavatelji pišu: Očekivano

Screenshot: YouTube/Paramount+

STREAMING servis Paramount+ ukinuo je igranu seriju Halo, potvrdio je Variety. Visokobudžetna serija počela se prikazivati 2022. godine i imala je samo dvije sezone. Druga sezona emitirala se od veljače do ožujka 2024. godine.

Serija je adaptacija popularne videoigre Halo, koja prati legendarnog Master Chiefa Johna-117, genetski modificiranog supervojnika, koji vodi Spartance, elitni tim vojnika. Spartanci se u 26. stoljeću bore protiv vanzemaljske prijetnje poznate kao Covenant.

Master Chiefa utjelovio je Pablo Schreiber, a sporedne likove igrali su Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy i Danny Sapani.

"Paramount+ potvrđuje da Halo neće dobiti treću sezonu na našoj platformi", napisali su glasnogovornici streaming servisa. 

"Izuzetno smo ponosni na ovu ambicioznu seriju i želimo zahvaliti našim partnerima Xboxu, 343 Industries i Amblin Television te voditelju i izvršnom producentu Davidu Wieneru, njegovim kolegama izvršnim producentima, cijeloj glumačkoj postavi koju je vodio Pablo Schreiber u ulozi Master Chiefa i nevjerojatnoj televizijskoj ekipi na njihovom izvanrednom radu. Želimo svima sve najbolje u budućnosti", dodali su.

Obožavatelji nisu iznenađeni

Obožavatelje uspješne videoigre nije iznenadila vijest o otkazivanju serije. Serija Halo naišla je na mnoge kritike jer su se kreatori odlučili udaljiti od izvornog materijala i ispričati vlastitu priču.

"Ovo je očekivano", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"The Last of Us i Fallout savršeni su primjeri toga kako bi trebala izgledati jedna adaptacija. Halo je savršen primjer kako ne bi trebala izgledati", dodao je drugi.

"Mislim da ih je uspjeh Fallouta pokopao kada je riječ o gledanosti i angažmanu fanova. Samo sam nekoliko puta naletio na rasprave o seriji Halo i gledatelji su se svaki put žalili", dodao je treći.

"Kada izgubite obožavatelje videoigre, izgubili ste potencijalnu publiku", dodao je četvrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.