Anna Faris ima samo dva uvjeta za povratak u serijal Scary Movie

Screenshot: YouTube/Miramax

ANNA Faris spremna je za povratak jednoj od svojih najpoznatijih uloga, ali samo ako filmski studio ispuni dva uvjeta.

Glumica je nedavno dala intervju za časopis People tijekom kojeg je otkrila da se želi vratiti serijalu Mrak film, ali samo ako joj studio ponudi dobru plaću i osigura povratak njezine kolegice Regine Hall. Studio Paramount je u travnju ove godine najavio reboot serijala, a snimanje bi trebalo početi krajem ove godine.

Kada su je novinari pitali o uvjetima za nadolazeći reboot, Faris je izjavila: "Voljela bih ponovno raditi s Reginom. Jako je volim. Cijeli dan bismo se samo zafrkavale. Regina Hall je moj odgovor. I novac. Ali većinom Regina!"

Regina Hall u ulozi Brende. Screenshot: YouTube/Miramax

Faris je glumila protagonisticu Cindy u prva četiri nastavka Mrak filma, koji su izašli između 2001. i 2006. godine, dok je Hall utjelovila njezinu najbolju prijateljicu Brendu. Slavni serijal je parodija kultnih horora, od Vriska i Egzorcista do Znam što si radila prošlog ljeta. 

"Obožavam tu franšizu. To je bio moj kamp za obuku, moj početak", rekla je Faris o serijalu koji joj je donio svjetsku slavu.

Osim Faris, Hall je također izrazila želju za povratkom u popularne horor-komedije.

"Htjela bih vidjeti gdje su danas ti likovi. Mislim da nisu na nekom lijepom mjestu, ali to bi bilo zabavno vidjeti", rekla je glumica u intervjuu za Entertainment Tonight. 

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.