Colin Firth pridružio se glumačkoj postavi nove serije Guya Ritchieja

Foto: EPA

Britanski glumac Colin Firth pridružio se glumačkoj postavi Young Sherlocka, nadolazeće serije Guya Ritchieja, prenose strani mediji. Konkretni detalji oko samog lika još se uvijek drže u tajnosti, ali zasad je poznato da će Firth, poznat po ulogama u filmovima Ponos i predrasude, Dnevnik Bridget Jones, Kingsman i drugim filmovima, utjeloviti Sir Bucephalusa Hodgea.

Nakon što završi produkcija, serija u kojoj će mladog Sherlocka utjeloviti Hero Fiennes Tiffin prikazat će se na Prime Videu, ali trenutno nije poznato kada bi to trebalo biti. Nadolazeća serija temeljit će se na romanima Andrewa Lanea koji su počeli izlaziti 2010. godine, a trenutno ih ima ukupno osam u serijalu.

Matthew Parkhill bit će izvršni producent i voditelj projekta koji će s Richiejem surađivati u adaptaciji romana. Iako poznatom redatelju ovo nije prvi put da je snimao projekt o poznatom detektivu Sherlocku Holmesu, Ritchie je otkrio da će priča o njegovim počecima biti onakva kakvu publika dosad nije vidjela. 

Dosad je već poznatog fiktivnog detektiva prikazao u nekoliko filmovima, u kojima su glavne uloge utjelovili Robert Downey Jr. kao Sherlock Holmes i Jude Law kao John Watson. 

Osim Fiennesa, Tiffina i Firtha, poznato je da će u seriji glumiti i Natascha McElhone (Kalifornikacija, Designated Survivor) te Zine Tseng (On A Whim), prenosi Collider.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.