Gledatelji oduševljeni serijom iz 2013., pišu: "Ne priča se dovoljno o njoj"

Foto: Press

ČLANOVI Facebook grupe Netflix Bangers raspravljali su o odličnim akcijskim serijama o kojima se premalo zna. Mnogi su izdvojili seriju Banshee, u kojoj glavnu ulogu ima Homelander iz serije The Boys, glumac Anthony Starr. Iako ova serija nije dostupna za gledanje na Netflixu, gledatelji sve četiri snimljene sezone mogu pogledati na Maxu, bivšem HBO Maxu.

Ova akcijska dramska serija, označena oznakom X, puna je nasilja i seksa te se čini da je oduševila mnoge koji su je pogledali. Kako prenosi Unilad, Banshee ima ocjenu 8.4 od 10 na IMDb-u, a posljednje dvije sezone serije imaju savršenih 100 posto na Rotten Tomatoesu.

Seriju su kreirali David Schickler i Jonathan Tropper, a prva sezona prati priču o bivšem zatvoreniku Lucasu Hoodu (Anthony Starr), koji preuzima identitet ubijenog šerifa u gradiću Banshee u Pennsylvaniji, u kojem ima nedovršenog posla.

Jednog od glavnih likova u seriji utjelovila je glumica hrvatskih i bosanskohercegovačkih korijena, Ivana Miličević, a uz nju ostatak glumačke postave uključuje Ulricha Thomsena, Frankieja Faisona, Matta Servitta, Hoona Leeja, Rusa Blackwella, Ryann Shane, Lili Simmons i druge poznate zvijezde.

Gledatelji pišu da je ovo jedna od najboljih akcijskih serija ikad snimljena

Prema nekim gledateljima, Banshee nije dobila pozornost kakvu zaslužuje. Prepuna akcije i neočekivanih obrata, serija je, prema mišljenju gledatelja, odličan izbor za sve koji su uživali gledati Starra kao Homelandera u The Boysima, koji se prikazuju na Prime Videu.

"Banshee je jedna od najboljih TV serija koje sam ikada gledao", "Apsolutno briljantno, stvarno sam uživao u ovoj seriji", "Ne priča se dovoljno o ovoj seriji, vraški je dobra", "Ovo je najbolja akcijska serija koju nitko ne gleda", "U bolesnom nizu kreativnosti, serija nastavlja pronalaziti nove, jezive načine ubijanja ljudi", neki su od komentara na seriju koja se emitirala od 2013. do 2016. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.