Glen Powell glumit će u remakeu jednog od najboljih filmova o vatrogascima

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Universal Pictures

OSCAROM nagrađeni producent Brian Grazer, koji je radio na filmovima Genijalni um (A Beautiful Mind), Apollo 13 i Splash, otkrio je da akcijski triler Vatrene kacige (Backdraft) dobiva svoj prvi remake, potvrdio je World of Reel.

Grazer je u intervjuu za CNBC izjavio da će Glen Powell igrati glavnu ulogu u filmu. Poznati producent vjeruje da bi film mogao biti veliki hit u današnje vrijeme zbog naprednih digitalnih efekata te zato što publika i dalje želi gledati filmove o običnim ljudima.

Triler Rona Howarda iz 1991. godine prati Kurta Russella u ulozi zapovjednika vatrogasne postrojbe koji sa svojim mlađim bratom lovi čovjeka odgovornog za niz podmetnutih požara u kojima je bilo ljudskih žrtava. Russell je jednom prilikom izjavio da mu je to jedan od najboljih filmova u cijeloj karijeri.

 

Film Vatrene kacige svojevremeno je podijelio kritičare, ali bio je financijski uspješan i s godinama je stekao kultni status. Grazer je tijekom intervjua izjavio da mu je ideju o remakeu predložio Powell.

Powell je trenutno jedan od najtraženijih holivudskih glumaca. Proslavio se ulogom u filmu Top Gun: Maverick, a prošle godine pojavio se u uspješnoj romantičnoj komediji Anyone But You. Ove godine imali smo ga priliku vidjeti u akcijskoj komediji Hitman, a uz to igra i glavnu ulogu u filmu Twister 2 (Twisters) koji se trenutno prikazuje u kinima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.