Halle Berry kaže da ovaj film nije zaslužio tako negativne kritike

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

DVADESET godina nakon premijere Catwoman Halle Berry prisjetila se trenutka kada je osvojila Zlatnu malinu za svoju izvedbu u superherojskom filmu.

Oskarovka je u neslavnom filmu, inspiriranom istoimenom DC-jevom antijunakinjom, utjelovila protagonisticu Patience Philips, sramežljivu grafičku dizajnericu koja radi za uglednu kozmetičku kompaniju Hedare Beauty. Nakon što Patience slučajno otkrije da njihov najnoviji proizvod ima ozbiljne zdravstvene posljedice, šefovi firme odluče je ubiti.

No Patience oživi misteriozna mačka kojoj je ranije spasila život. Budući da joj je mačka istovremeno podarila i supermoći, Patience preuzima ulogu osvetnice koja će zaustaviti Hedare Beauty.

 

Catwoman je bio promašaj na kinoblagajnama, a nije se proslavio ni među kritičarima. Mnogi obožavatelji smatraju da je to jedan od najgorih, ako ne i najgori film u karijeri Halle Berry. Film je osvojio čak četiri Zlatne maline, od kojih je jedna otišla i glumici.

Iako je glumica došla na dodjelu Zlatnih malina, u novom intervjuu za Entertainment Weekly rekla je da film nije bio tako loš.

"Studio je znao što ću učiniti. Rekla sam im da se želim šaliti na račun filma. Ne mislim da je to užasan film, ali bila sam na dodjeli Zlatnih malina, pa sam morala raditi ono što oni rade. Pljuvala sam po filmu jer su i oni pljuvali po filmu. Pokušala sam biti jedna od njih", izjavila je Berry.

Glumica je navela da je u snimanje filma Catwoman uložen velik trud te da je ona bila zadovoljna rezultatom. 

"Znala sam koliko je truda uloženo u taj film, ne samo s moje strane već i ostatka ekipe. Nikada ne započinjete nešto znajući da će kritičari to popljuvati", poručila je Berry. "Divila sam se činjenici da smo uspjeli snimiti taj film. Imala sam priliku vidjeti svoju verziju Catwoman. Nisam imala nikakve negativne osjećaje."

"Nisu mi se svidjele negativne reakcije. Kao crnkinja u Hollywoodu navikla sam se nositi s negativnošću, boriti se i sama plivati uzvodno. Navikla sam prkositi stereotipima i pronalaziti put tamo gdje ga nema", izjavila je oskarovka.

"Ovo me nije izbacilo iz takta jer se cijeli život borim kao crnkinja. Malo lošeg publiciteta zbog filma? To mi se nije svidjelo, ali nije me moglo ni zaustaviti ni odvratiti od onoga što volim raditi", dodala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.