Izašle su prve fotke sa seta prednastavka kultnog filma Romana Polanskog

Foto: Instagram/@paramountplus

STREAMING servis Paramount+ objavio je prve fotografije sa seta filma Apartment 7A, u kojem glavnu ulogu igra Julia Garner. Apartment 7A je prednastavak kultnog horora Rosemaryna beba, redatelja Romana Polanskog.

Prednastavak je psihološki triler koji je režirala Natalie Erika James, redateljica hvaljenog horora Relic. James je također pisala scenarij uz Christiana Whitea i Skylar James. Film produciraju Michael Bay, John Krasinski, Allyson Seeger, Andrew Form i Brad Fuller.

Kako navodi IndieWire, radnja filma smještena je u 1965. godinu, netom prije nego što se u zloglasnu zgradu Bramford usele Rosemary i njezin muž.

Foto: Instagram/@paramountplus

Službeni sinopsis glasi: "Ambiciozna mlada plesačica, Terry Gionoffrio (Garner), sanja o slavi i bogatstvu u New Yorku, ali nakon što pretrpi tešku ozljedu, stariji, bogati par, kojeg glume Dianne Wiest i Kevin McNally, primi je u svoj dom u luksuznoj zgradi Bramford. Kada joj susjed i utjecajni producent na Broadwayu (Jim Sturgess) ponudi novu priliku za slavu, njezini snovi konačno se počinju ostvarivati."

"Međutim, nakon jedne večeri koje se ne može potpuno sjetiti, uznemirujuće okolnosti ubrzo je natjeraju da preispita što je sve spremna žrtvovati za svoju karijeru, kada shvati da se zlo ne nalazi samo u stanu 7A, već u cijelom Bramfordu."

Foto: Instagram/@paramountplus

Sporedne uloge u filmu igraju Marli Siu, Andrew Buchan, Rosy McEwen i Kobna Holdbrook-Smith.

Apartment 7A bit će dostupan na streaming servisu Paramount+ od 27. rujna ove godine. Ostatak fotografija sa seta možete pogledati u nastavku, na službenom profilu streaming servisa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.