Kate Hudson i Matthew McConaughey žele snimiti nastavak hit-komedije iz 2000-tih

Screenshot: Youtube

KATE Hudson i Matthew McConaughey spremni su glumiti u nastavku romantične komedije Kako izgubiti frajera u 10 dana (How To Lose a Guy in 10 Days) iz 2003. Tijekom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live, Hudson je otkrila da su ona i McConaughey razgovarali o toj temi i oboje misle da i filmski studiji razmišljaju o toj ideji.

"Sve što je važno je scenarij. Matthew i ja morali bismo biti uključeni u priču. Oboje smo potpuno otvoreni za tu ideju, ali ona se jednostavno nikada nije realizirala", rekla je Hudson.

Kako izgubiti frajera u 10 dana temelji se na istoimenoj knjizi Michele Alexander i Jeannie Long. Radnja prati Hudson i McConaugheyja u ulogama novinarke Andie Anderson i direktora oglašavanja Benjamina Barryja. Oni se sretnu kada Andie počne pisati članak o tome kako natjerati muškarca da te ostavi za 10 dana, a Benjamin se u isto vrijeme kladi da može natjerati ženu da se zaljubi u njega.

McConaughey je stekao slavu u kasnim devedesetima nakon što je igrao glavnu ulogu u drami Vrijeme ubijanja (A Time to Kill), poslije koje su uslijedile uloge u povijesnoj drami Amistad i znanstvenofantastičnom filmu Kontakt (Contact). No u 2000-tima McConaughey je postao vodeći glumac u svijetu romantičnih komedija, zbog čega su ga producenti odbijali stavljati u ozbiljnije filmove.

To je dovelo do dvogodišnje pauze od glume, koja je trajala od 2009. do 2011. godine, jer glumac nije htio da mu cijelu karijeru obilježe romantični filmovi. Ipak, za Kako izgubiti frajera u 10 dana jednom prilikom je izjavio: "To je zaigran film koji lako može dobiti nastavak. Što se romantičnih komedija tiče, ta je stvarno jako dobra."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.