Leonardo DiCaprio najviše voli ovaj svoj film: "Sjećam se svakog detalja"

Foto: EPA

LEONARDO DiCaprio je u karijeri glumio u mnogim filmovima i utjelovio različite likove, ali je za jedan film na kojem je radio otkrio da mu je omiljen u karijeri. Iako bi mnogi mogli pomisliti da je riječ o filmu Povratnik (The Revenant), koji mu je konačno osigurao prvi Oscar, zapravo je njegov omiljeni film drama iz 1993. godine u kojoj je glumio s Robertom De Nirom.

Kako prenosi Far Out, DiCaprio je kao svoj omiljeni film, kojeg se voli prisjetiti, u intervjuu izdvojio Život ovog dječaka (This Boy's Life), koji je režirao Michael Caton-Jones i temelji se na istoimenim memoarima Tobiasa Wolffa. 

"Imao sam 15 godina i sjećam se svakog detalja. Sve mi je bilo tako novo. Gledati Roberta De Nira na setu, vidjeti njegovu predanost, bilo je jedno od najutjecajnijih iskustava u mom životu", komentirao je glumac, prenosi Far Out. 

Radnja drame smještena je u 1950-e, a prati vezu između buntovnog tinejdžera Tobyja (Leonardo DiCaprio), njegove majke Caroline (Ellen Barkin) i agresivnog očuha Dwighta (Robert De Niro). Caroline se nije mogla nositi s Tobyjevim ponašanjem te je odlučila da dječak i Dwight žive zajedno prije nego što se ona uda za njega. Međutim nije mogla ni pretpostaviti da će njezina odluka imati posljedice za Tobyja. 

Film se može pogledati ili posuditi na stranici Amazon Video ili Apple TV; nije dostupan za gledanje na nekoj od platformi dostupnih u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.