Ljudi ne prestaju hvaliti trailer za psihološki triler s Ralphom Fiennesom

Screenshot: YouTube/Focus Features

FILMSKI studio Focus Features objavio je službeni trailer za psihološki triler Conclave, koji je režirao Edward Berger, redatelj nagrađivanog ratnog filma Na zapadu ništa novo (All Quiet on a Western Front).

Glavne uloge u Bergerovom novom filmu igraju Ralph Fiennes, Stanley Tucci i Isabella Rossellini. Scenarij je napisao Peter Straughan.

Conclave je adaptacija istoimenog bestselera Roberta Harrisa. Priča se događa u periodu od nekoliko dana te prati kardinala Lawrencea (Fiennes) koji, nakon smrti pape, mora odabrati njegovog nasljednika. No, pritom doznaje da je papa skrivao tajnu koja bi mogla potresti cijelu Crkvu.

Sporedne uloge igraju John Lithgow, Lucian Msamati, Carlos Diehz, Sergio Castellitto, Brían F. O'Byrne, Merab Ninidze, Thomas Loibl i Jacek Koman.

Gledatelji su oduševljeni

Trailer za Conclave oduševio je gledatelje, a neki od njih na društvenim mrežama pisali su da im film izgleda kao HBO-ovo Nasljeđe smješteno u Vatikan.

"Čovječe, kakav trailer. Nisam znao ništa o ovom filmu, ali automatski mi je skočio na vrh popisa filmova za gledanje", napisao je jedan gledatelj.

"Filmska fotografija je zapanjujuća", dodao je drugi. 

"Ovo izgleda tako zabavno i napeto, a uz to ima solidnu filmsku fotografiju. Zasad je super", dodao je treći.

"Imam osjećaj da bi ovaj film mogao biti hit", napisao je četvrti.

Psihološki triler Conclave imat će premijeru u rujnu ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.