Morgan Freeman oduvijek je htio glumiti jednog lika, ali nikad nije dobio priliku

Foto: EPA

PUBLIKA je slavnog glumca Morgana Freemana gledala u brojnim poznatim filmovima, poput Iskupljenje u Shawshanku, Sedam, Invictus, Vozeći gospođicu Daisy i drugim filmovima. Iako su sve ovo hvaljene uloge koje je igrao, glumac sam žali što nikad nije utjelovio lika iz vesterna.

Kako prenosi Far Out Magazine, Freeman je u jednom intervjuu otkrio da postoji lik kojeg je oduvijek želio glumiti, ali se to nikada nije dogodilo. 

"Postoji jedan lik kojeg sam oduvijek jako želio glumiti - Bass Reeves. Bio je kauboj, crni zakonodavac na starom Zapadu. On je bivši rob koji se etablirao kao veliki čovjek pravde na Zapadu. Postoji scenarij za njega i volio bih da se snimi", rekao je Freeman jednom u intervjuu za IGN, prenosi Far Out. 

Kako prenosi Deadline, Freeman je ovu ulogu htio utjeloviti još u devedesetima, kada je bio dovoljno mlad da to učini. Bass Reeves preminuo je u 71. godini te je Morgan Freeman, koji se bliži devedesetoj, prestar da ga sada glumi. Nakon što je shvatio da je prestar za ulogu, Freeman je u suradnji s Lorijem McCrearyjem 2022. godine najavio seriju o Reevesu pod nazivom Twin Territories, koja se trebala prikazivati na Primeu. Freeman je trebao biti jedan od glavnih producenata i kreatora priče. Međutim, projekt dosad nije dovršen te se ni ne zna kada će i hoće li biti gotov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.