Objavljen je trailer za spin-off jedne od najgore ocijenjenih serija na Prime Videu

Screenshot: Youtube

ŠPIJUNSKA serija Citadel mjesecima je hit na Prime Videu unatoč uglavnom lošim kritikama. Iako na Rotten Tomatoesu ima svega 51% pozitivnih ocjena, kad je objavljena početkom svibnja, bila je najgledaniji naslov Prime Videa u gotovo 200 zemalja i teritorija, a sve donedavno bila je u top 10 najgledanijih serija.

U toj špijunskoj triler seriji glavne zvijezde su Chopra Jonas i Richard Madden koji glume agente Citadela, Nadiju Sinh i Masona Kanea, dok su Stanley Tucci i Lesley Manville među ostalima članovima glumačke ekipe.

Unatoč podijeljenim stavovima publike, serija je dobila zeleno svjetlo ne samo za drugu sezonu već i za spin-off Citadel: Diana, za koji je objavljen i trailer.

 

Zasad je poznato da će spin-off imati šest sezona, a radnja će biti smještena u Milanu 2023., osam godina nakon što je špijunska agencija Citadel izbrisana. Od tada Diana radi na tajnom zadatku i mora vjerovati osobi u koju ima najmanje povjerenja - sinu zloglasnog šefa negativaca.

Osim Matilde De Angelis, glumačku postavu čine Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz i Filippo Nigro. Režiju potpisuje Arnaldo Catinari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.