Netflix objavio trailer za novu sezonu jedne od svojih najpopularnijih serija

Screenshot: Youtube/Netflix

IZ NETFLIXA su objavili trailer za prvi dio četvrte sezone popularne serije Emily in Paris. Priča o Amerikanki koja se zbog posla morala preseliti u Pariz i tamo doživjela svakakve situacije, nastavlja se, a prvi dio nove sezone premijerno će se prikazati 15. kolovoza. 

Nakon neočekivanog i šokantnog završetka treće sezone, Emily (Lily Collins) nalazi se između dvije potencijalne ljubavi i ni sama nije sigurna treba li odabrati Gabriela (Lucas Bravo) ili Alfieja (Lucien Laviscount). Sve više razmišlja o tome da, zbog neprestane drame u kojoj se nalazi, ignorira sve što se nalazi oko nje, uključujući i druge slobodne muškarce koji nisu dio problema u kojima se nalazi. Ostaje za vidjeti što će Emily odlučiti učiniti kako bi posložila svoj ljubavni, ali i poslovni život.

 

I u ovoj sezoni vraćaju se poznati stari članovi glumačke postave, koji uključuju Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuela Arnolda, Brunu Goueryja, Camille Razat, Williama Abadieja i Paula Formana.

Netflix naljutio obožavatelje serije jednom promjenom

Sve epizode Emily in Paris neće odmah biti dostupne za gledanje, kako je to bilo slučaj s prethodnim sezonama. Kao i s mnogim drugim popularnim serijama, poput The Witchera i Bridgertona, iz Netflixa su i sezonu ove serije podijelili u dva dijela.

Prvi dio, za koji smo već izdvojili da na streaming stiže 15. kolovoza, prikazat će pet epizoda, dok će obožavatelji preostalih pet gledati tek 12. rujna. Ta promjena razljutila je dio obožavatelja serije koji smatraju da Netflix treba prestati to raditi na svim svojim serijama. 

"Netflixova opsesija s podjelom sezona i ovdje se nastavlja", "Prestanite dijeliti sezone. Osim što je dosadno čekati drugi dio sezone, do datuma premijere drugog dijela već zaboravim sve što sam pogledala", "Užasno me živcira kad vidim da je Netflix podijelio još jednu moju seriju koja me jako opušta", "Dijeljenje sezona je najgluplja ideja koju su ljudi u Netflixu ikad imali", pisali su nezadovoljni korisnici streaminga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.