Ovaj film je najgledaniji na Primeu, kritičari ga popljuvali: "Neobjašnjivo glup"

Screenshot: Youtube

KOMEDIJA Space Cadet redateljice Liz W. Garcije trenutno je najgledanija na Primeu, pokazuju podaci na internetskoj stranici FlixPatrol. Osim što je redateljica, Liz W. Garcia napisala je i scenarij za film u kojem je glavnu ulogu utjelovila Emma Roberts.

Radnja filma prati Tiffany "Rex" Simpson (Emma Roberts), partijanericu s Floride, koja je oduvijek sanjala o odlasku u svemir. Tiffany se prijavljuje u NASA-in ultrakompetitivni program obuke astronauta i na neki način postaje jedna od kandidatkinja. Na svom putovanju natjecat će se s kandidatima koji imaju bolje životopise od nje, stoga se postavlja pitanje može li proći obuku.

Uz Robertsa, u komediji glume i Tom Hopper, Poppy Liu, Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Sam Robards i drugi glumci.

Film je najgledaniji na Prime Videu, ali ima loše recenzije

Iako je Space Cadet najgledaniji na Prime Videu, zasad ima većinski loše recenzije kritičara i publike. Prema trenutnim ocjenama, film na IMDB-ju ima ocjenu 4.9 od 10, dok na Rotten Tomatoesu od kritičara ima 28 posto, a od publike 34 posto. Međutim, s obzirom na broj recenzija, moguće je da će se u budućnosti rezultat promijeniti.

Richard Roeper iz Chicago Sun-Timesa napisao je kratku, ali negativnu recenziju. "Živahan i bezopasan, ali nepodnošljivo glup film", napisao je Roeper u kratkoj kritici. 

"Ovaj film navodno slavi bavljenje znanošću, ali možda je vlastitim rukama svemirski program vratio desetljeće unatrag", napisao je John Nugent iz Empire Magazinea.

Kada su u pitanju kritike gledatelja, nisu svi napisali negativne recenzije. Oni koji su za film napisali pozitivnu recenziju naveli su da je film zabavan za gledanje.

"Nije mi bio previše loš, ali ni nešto što bih preporučila drugima", "Ovo je vjerojatno jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao", "Mogu li ikako vratiti vrijeme koje sam potrošio na ovaj film?", "Film je bio predvidljiv, ali odličan za opuštanje. S obzirom na to da je komedija, mislim da je ispunio svrhu", neki su od komentara gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.