Ovo je trenutno najgledaniji film na Netflixu, ljudi pišu: "Nevjerojatno autentičan"

Screenshot: Youtube/Netflix

ROMANTIČNA komedija redateljice Stelane Kliris, pod nazivom Find Me Falling, trenutno je najgledaniji film na Netflixu, prema podacima sa stranice FlixPatrol. Film je na Netflixu imao premijeru prije dva dana i već je postao najgledaniji u većini država, uključujući i Hrvatsku.

Scenarij romantične komedije napisala je redateljica Kliris, a prati priču o rock zvijezdi, Johnu Allmanu (Harry Connick Jr.), koji nakon neuspješnog povratničkog albuma i pada popularnosti uzima stanku u karijeri kako bi povratio svoju iskru. Povlači se iz javnosti i odlazi na Cipar, gdje kupuje osamljenu kuću na litici, na mjestu koje je popularno za one koji se žele ubiti.

John se sprijateljuje s lokalnim stanovnicima koji mu pomažu da počne živjeti kao jedan od njih, a neočekivano susreće svoju staru ljubav Melinu (Ali Fumiko Whitney) te se stvari počinju naglo mijenjati. 

 

U filmu još glume Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Angeliki Filipidou, Lea Maleni, Athina Roditou i druge zvijezde.

Film se više svidio publici nego kritičarima

S premijerom filma na Netflixu 19. srpnja, kritičari i gledatelji počeli su objavljivati svoje osvrte na romantičnu komediju. Ovaj je film na IMDb-u trenutno ocijenjen s 6.6 od ukupno 10, a na Rotten Tomatoesu ima 33 posto od kritičara i 84 posto od publike, što je poprilična razlika između dojmova. Dio gledatelja smatra da su kritičari previše osudili film koji je za neke od njih odlična romantična komedija. 

"Očito su neki kritičari zaboravili što bi filmovi trebali biti ili uopće nisu ni znali. Ovo je prekrasan rom-com, bolji od većine s deset puta većim budžetom. Dobri likovi, lijepa priča i prije svega, ne film koji će zadovoljiti algoritam", napisala je jedna gledateljica. 

S njom se složila još jedna gledateljica. "Kritičari se trebaju malo opustiti, ovaj film je nevjerojatno autentičan i ugodan zbog načina na koji je snimljen. Da, priča ima nekoliko rupa u zapletu, ali koga briga? Lokacija je prekrasna, s dobrom glazbom i pričom koja je lijepo ispričana. To što su koristili puno lokalaca umjesto glumaca jedna je od mnogih stvari koje su mi se svidjele", napisala je na Rotten Tomatoesu.

"Jako mi se svidio film. Mislim da je Harry Connick Jr. savršen za glavnu ulogu, a ostali likovi su bili preslatki. Ponekad jednostavno želite gledati nešto jednostavno i slatko. A lokacija? Odmah sam se poželjela preseliti", napisala je gledateljica.

Iako se film svidio većini i priča za koju su čak pisali da je drugačija od većine onih u romantičnim filmovima, neki su mu dali negativnu ocjenu. Kao najveći nedostatak, izdvojili su nepoznate glumce i prema njima, predvidljivu priču s nedovoljnim fokusiranjem na osobnost likova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.