Sebastian Stan se drastično transformirao za ulogu u novom filmu studija A24

Screenshot: Youtube

STUDIO A24 objavio je trailer za crnu komediju A Different Man, redatelja Aarona Schimberga, sa Sebastianom Stanom u glavnoj ulozi. Poznati glumac je za ulogu u ovom filmu osvojio i nagradu za najboljeg glumca na Berlinskom filmskom festivalu.

Radnja filma A Different Man prati Edwardsa (Stan), ambicioznog glumca s neurofibromatozom, genetskom bolešću koja uzrokuje rast tumora na koži i kostima. On se podvrgne rekonstruktivnoj operaciji lica, a tek nakon operacije ga kolege i prijatelji počinju prihvaćati i hvale mu izgled.

Međutim, Edward tada upoznaje Oswalda (Adam Pearson), glumca koji nastupa u kazališnoj predstavi temeljenoj na njegovom životu. Edward postaje opsjednut Oswaldom, koji izgleda potpuno poput njega prije operacije.

Osim njih, glumačka postava uključuje i Renate Reinsve, Milesa G. Jacksona, Patricka Wanga, Neala Davidsona i druge zvijezde. Također, Schimberg je, osim uloge redatelja, bio i scenarist filma kojim su obožavatelji oduševljeni nakon objavljenog trailera.

Kako prenosi Variety, protetička šminka koju Sebastian Stan ima u prvom dijelu filma, napravljena je po uzoru na kolegu Pearsona, britanskog glumca koji u stvarnom životu ima neurofibromatozu i glumio je u filmovima kao što su Under the Skin i Schimbergov Chained for Life.

Obožavatelji Sebastiana Stana misle da će ovo biti njegova najbolja uloga dosad

Nakon što je studio A24 objavio prvi službeni trailer za film, u komentarima su se javili mnogi gledatelji koji misle da će ovo biti još jedan uspjeh za poznati filmski studio. Posebno su ih se dojmili kadrovi s glavnim glumcima, Sebastianom Stanom i Adamom Pearsonom.

"Želimo još više ovakvih uloga za Sebastiana Stana", "A24 ove godine samo 'izbacuje' filmove zbog kojih plačem", "Mislim da bi ovo mogla biti najbolja Stanova uloga dosad", "Sebastian Stan već u traileru izgleda genijalno, mislim da će ovo biti jedna od njegovih boljih uloga", "Ovo izgleda kao još jedan hit studija A24".

"Jako mi je drago vidjeti Adama Pearsona u više filmova, bio je odličan u svemu što je dosad glumio", "Ovaj će dvojac biti genijalan zajedno na ekranu, jedva čekam ovaj hit studija A24", komentirali su ljudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.