Večeras je na TV-u krimić iz 80-ih s Clintom Eastwoodom i Burtom Reynoldsom

Screenshot: Youtube

Ako večeras nemate ništa u planu, a volite stare krimiće, na RTL-u možete pogledati baš takav film. U 22 sata prikazuje se Vrelina grada (engl. City Heat), film iz 1984. s Clintom Eastwoodom i Burtom Reynoldsom u glavnim ulogama.

Radnja je smještena u Kansas Cityju tridesetih godina prošlog stoljeća. Privatni detektiv Mike Murphy (Burt Reynolds) upravo je izgubio partnera, koji je ubijen. Ovaj nemili događaj rezultat je ucjene mafijaša koji je odgovoran za ubojstvo.

Mike surađuje s bivšim kolegom, poručnikom inspektorom Speerom (Clint Eastwood). Njih dvojica su nekoć bili partneri, ali onda su postali ljuti neprijatelji. Ipak, odluče staviti nesuglasice na stranu i udružiti snage kako bi istražili ubojstvo.

Film na IMDB-u ima ocjenu 5.5 i podijelio je publiku. Jednima je odličan, a neki ga smatraju, uz Ružičasti Cadillac, jednim od dva najgora filma Clinta Eastwooda. U nastavku je nekoliko komentara gledatelja.

"Clint Eastwood i Burt Reynolds su vraški dobar par. Rekao bih da je ovo vrijedno gledanja", napisao je jedan gledatelj na Rotten Tomatoesu.

"S obzirom na to da su oba glumca bila na vrhuncu popularnosti kad je ovaj film izašao, iznenađujuće je loš", smatra drugi.

"Kaotičan film. Loše napisan scenarij, razočaravajuće glumačke izvedbe. Richard Benjamin napravio je užasan posao režirajući ovaj film. Nisam impresioniran", ističe treći.

"Ova akcijska gangsterska komedija s Clintom Eastwoodom i Burtom Reynoldsom u glavnim ulogama definitivno je podcijenjena", kaže četvrti.

Zanimljivo je da je Burt Reynolds doživio tešku nesreću te slomio čeljust kada ga je metalna stolica udarila u lice dok je snimao scenu borbe u ovom filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.