Zvijezda zastrašujućeg horora iz 2024. godine otkrila u kojem filmu želi glumiti

Foto: Press

Glumica Maika Monroe, čiji je horor film Longlegs (Sakupljač kostiju) nedavno imao premijeru u svjetskim kinima, otkrila je u kojem bi hororu jako voljela glumiti. Poznata glumica u svojoj karijeri već ima nekoliko uspješnih uloga u horor filmovima, uključujući It Follows, Villains te trilere Greta i The Guest. Oduševila je kritičare svojom glumom u Sakupljaču kostiju, u kojem glumi s Nicolasom Cageom.

Iako se film tek treba prikazati u hrvatskim kinima početkom kolovoza, strani su ga kritičari proglasili jednim od kandidata za najstrašniji film ove godine te napisali da je zastrašujući. S obzirom na uspjeh filmova u kojima glumi, čini se da Monroe i dalje želi glumiti u filmovima ovog žanra. 

"A Nightmare on Elm Street. Definitivno. Pogledala sam ga vjerojatno premlada i nisam mogla spavati. To mi je tada bila najstrašnija stvar na svijetu. Bila sam opsjednuta pa bih voljela biti dio takvog projekta", komentirala je glumica, prenosi Collider. 

U slučaju da vam nije poznato, A Nightmare on Elm Street (Strava u Ulici Brijestova) je film iz 1984. godine koji je režirao Wes Craven. Radnja se odvija u Ulici Brijestova, u Springwoodu, u kojem Freddy Krueger ubija u snovima rukavicom s četiri oštrice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.