90-ih je privlačila pažnju ljepotom, sad šokira izgledom nakon brojnih operacija lica

Foto: Profimedia/See Li/Alamy Live News

Danniella Westbrook privukla je pažnju na ulicama Londona.

Prošetala se u trapericama i šarenoj majici, uz što je iskombinirala Louis Vuitton torbu. 

Šokira izgledom nakon brojnih plastičnih operacija

50-godišnja glumica koja se 90-ih proslavila u seriji EastEnders danas šokira svojim izgledom. Podvrgnula se brojnim plastičnim operacijama. Prošle godine imala je zahvate u Turskoj, nakon čega je otišla u Portugal i požalila se da trpi velike bolove.

"Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživjela je nestvarna, najstrašnija posljednjih nekoliko dana. Osjećam se kao da imam rupu u glavi, doslovno", napisala je tada u jednoj od svojih priča koje je objavila na profilu na Instagramu.

Fanovi je često kritiziraju

Zbog plastičnih operacija obožavatelji su glumicu često kritizirali. Prije tri godine priznala je da se nakon operacije usana bojala da će joj usnice eksplodirati. "Ne mogu lagati. Nakon zahvata ruskih usnica, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću se raspuknuti i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja je li to normalno", rekla je glumica. 

Ovako je Danniella izgledala prije 11 godina

Bila je prisiljena ići i na zahvat na čeljusti jer su joj kosti počele truliti zbog, kako je rekla, nekadašnje ovisnosti o kokainu. "Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostarjeti puno brže zbog droga, no ovo mi nije trebalo", rekla je.

Prije nekoliko godina je priznala kako su joj počeli propadati obrazi. Nekad se znala probuditi i lijeva strana lica joj je bila potpuno utonula. 

Ovako je izgledala nekad.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.