Akcijski glumac (66) prošetao Beverly Hillsom u društvu 27-godišnje supruge

Foto: EPA/Profimedia

Paparazzi su snimili akcijskog glumca Dolpha Lundgrena u ležernoj šetnji Beverly Hillsom. Društvo mu je pravila 27-godišnja supruga Emma Krokdal. 

Rođen je u Švedskoj

Inače, glumac je rođen u Švedskoj i majstor je borilačkih vještina. Bio je zvijezda 80-ih, a proslavio se ulogom u filmu Rocky 4, gdje je glumio sa Sylvesterom Stalloneom. Nakon toga snimio je niz filmova, kao što su Gospodar svemira, Showdown in Little Tokyo i Univerzalni vojnik, a novi povratak na velika platna doživio je 2010. u filmu Plaćenici. 

Ima dvije kćeri s bivšom suprugom

Emmu je upoznao u teretani 2019. godine, a vezu su tajili do siječnja 2020., kada su se zajedno pojavili na Cana Dorada Film & Music Festivalu u Dominikanskoj Republici. Vjenčali su se na Mykonosu prošle godine, gdje imaju vilu, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. Lundgren iza sebe ima propali brak s dizajnericom Anette Qviberg s kojom ima kćeri Idu i Gretu.

Nedavno su supruga Emma i on snimljeni na plaži na Sardiniji. S njima u društvu bila je i njegova 22-godišnja kći Greta. 

Također, poznati glumac bio je glavna zvijezda ovogodišnjeg festivala Filming Italy na Sardiniji, održanog krajem lipnja. Riječ je o festivalu na kojem se prikazuju internacionalni i talijanski filmovi, serije i dokumentarci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.