Amerikanac kojem su u Zagrebu izbušili gume: Ovo je za sve koji kažu da je namješteno

Foto: Instagram

Američki tiktoker Justus Reid javio se na Instagramu nakon objave da mu je netko u Zagrebu probušio gume na automobilu. Tvrdi da su mu neki pisali da je sve bilo namješteno.

"Da bude jasno. Za sve one koji misle da je ovo namješteno. Saznao sam što se dogodilo večer prije nego što sam objavio. Parkirao sam automobil kod prijatelja i on mi je poslao poruku. Došao sam sljedeće jutro i objavio video kad sam potvrdio da se radi o vandalizmu", napisao je Reid na Instagramu.

Potom je objavio screenshot poruka s prijateljem koji mu je napisao da je došao na parking ispred zgrade u noćnim satima i vidio da mu je netko probušio gume. Poslao mu je i fotografiju automobila.

"Ne želim više pričati o ovome. Nadam se da može nešto dobro proizaći iz svega i da se ovako nešto više neće dogoditi. Hvala svima koji su me podržali", dodao je Reid.

Ima beogradske tablice

Podsjećamo, Amerikanac koji već neko vrijeme živi na Balkanu jučer je objavio video u kojem je pokazao da mu je netko u Zagrebu probušio gume na automobilu s beogradskim tablicama.

"Gadiš mi se. Ne znam je li to zato što si znao da je auto moj ili si vidio beogradske tablice, možda si samo čudovište koje voli povrijediti ljude. Ali obećavam ti, sretan si što je u pitanju bio moj automobil, jer da se ovo dogodilo nekome od mojih susjeda, natjerao bih te da platiš na bilo koji način", rekao je tiktoker u videu.

"Ja si mogu priuštiti popravak, ali ovo je mogao biti automobil nečije majke, siromašnog studenta ili umirovljenika s malom mirovinom. Sramotiš Hrvatsku. Vozio sam kroz Bosnu, Srbiju, Bugarsku, doslovno sve balkanske zemlje u posljednjih šest mjeseci, i bio sam u nebrojenim gradovima. I jedini grad u kojem sam se susreo s bilo kakvim nasiljem je Zagreb", dodao je.

"Lokalci mi pokušavaju reći da je ovo najsigurnija zemlja u Europi, ali očito samo za njih, ne za mene. Sviđa mi se ovdje, ali nešto nije kako treba. Hrvatska je prekrasna i Zagreb je nevjerojatan grad, ali ne mogu dopustiti da se ovo događa i da ne kažem ništa. Pazite jedni na druge i tretirajte druge s poštovanjem, pobunite se protiv mržnje i destrukcije", zaključio je u objavi koja je izazvala puno reakcija.

>>Američki tiktoker došao u Zagreb sa srpskim tablicama: "Izbušili su mi gume. Sramota"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.