Ashanti (43) i Nelly (49) dobili prvo zajedničko dijete

Foto: Instagram

Ashanti (43) i reper Nelly (49) dobili su prvo zajedničko dijete.

Pjevačica je rodila sina, a vijest je za magazin People potvrdio Ashantin predstavnik. "Dječak je stigao 18. srpnja. Roditelji su jako ponosni i sretni", rekao je. Dijete su nazvali Kareem Kenkaide Haynes, a ime za dječaka odabrao je Nelly.

Ashanti se jučer oglasila i na Instagramu. Fotografirala se ispred ogledala i pokazala kako izgleda njezino tijelo nakon što je dobila dijete. "Smiješno je kako životni planovi nisu uvijek vremenski točni. Čekala sam toliko dugo da postanem mama, ali me ništa nije moglo pripremiti za sve što majčinstvo nosi. Ovako izgledam poslije poroda. Ponosna sam", napisala je. 

Par se upoznao 2003. godine

Ashanti je ovo prvo dijete, dok reper otprije ima kćer Chanelle (30 i sina Cornella Haynesa III. (25) s bivšom partnericom Channettom Valentine. "Majčinstvo je nešto čemu sam se dugo radovala", izjavila je Ashanti početkom godine.

Par se upoznao 2003. godine na konferenciji za novinare povodom dodjele nagrada Grammy. Bili su u vezi 10 godina, a onda su prekinuli. No, 20 godina kasnije, u travnju 2023., počelo se šuškati da se par pomirio dok su zajedno sjedili uz ring na boksačkom meču u Las Vegasu. Nekoliko mjeseci kasnije Nelly je potvrdio da su ponovno zajedno. 

"Da, ponovno nam je super zajedno. Jednostavno se dogodilo, ništa nismo planirali i oboje smo bili zatečeni, ali sve pet, idemo dalje", rekao je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.