Bianca ne prestaje iznenađivati, u šoping otišla u gotovo prozirnoj haljini

Foto: Profimedia

BIANCA Censori, supruga Kanyea Westa, ponovno je šokirala svojim modnim izdanjem. Ovog se puta odlučila za prozirnu kratku haljinu boje kože i tange. Kosu je podigla crnom kopčom te je outfit upotpunila crnim štiklama. U ovoj kombinaciji otišla je u shopping na Beverly Hills bez supruga, prenosi Daily Mail.

Par je zajedno snimljen prije nekoliko dana kada su odveli Kanyeovu kćer North West u kino da pogledaju novi film Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana Deadpool & Wolverine. Bianca je za odlazak u kino odjenula neobičnu kombinaciju. Imala je majicu dugačkih rukava, šiltericu, štikle i - donje rublje.

Kim navodno upozorila Kanyea da pokrije suprugu

S obzirom na to da Kanyeova supruga već mjesecima hoda polugola u javnosti, strani mediji pisali su da Kim Kardashian, reperova bivša supruga i majka njegove djece, ne odobrava njena modna izdanja.

Navodno ga je upozorila da Biancu mora pokriti kada su u blizini njihove djece. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanyeovom suprugom, nije oduševljena njezinim modnim izričajem te ne želi da se takva pojavljuje pred djecom.

Ugostitelji ne žele da Bianca takva dolazi u restorane

Nije samo Kim kritizirala njeno odijevanje. Ugostitelji su Bianci Censori i Kanyeu Westu odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane zbog njezinih modnih kombinacija. Bianca se nedavno sa suprugom pojavila u restoranu u Los Angelesu. Nosila je maleni grudnjak koji joj je pokrio samo bradavice te uske kratke hlače i sandale s potpeticom. Ugostiteljima su njezini outfiti postali previše.

"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj.

"Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji kažu da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se složili i brojni ostali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.