Djevojka pokazala haljinu za vjenčanje pa dobila kritike: "Zasjenit ćeš mladenku"

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Emily Rae objavila je video u kojem je pokazala haljinu koji je odabrala za odlazak na vjenčanje na koje je pozvana. No, izbor njezine haljine izazvao je raspravu na ovoj društvenoj mreži. 

Haljina je imala ružičasti cvjetni uzorak, raskošne volane i nabrane detalje s V-izrezom. Struk u stilu korzeta naglasio je njezinu figuru, dok je duljina haljine istaknula noge. Upotpunila je outfit zlatnom torbicom, velikim sunčanim naočalama i elegantnim štiklama. 

Emily je sama sebe opisala kao "cvjetnu vilu i princezu iz 90-ih", istaknula da joj je ovo najdraža haljina u ormaru i preporučila drugim djevojkama da kupe istu. 

@emily_rae_baker @asos nevet fails me #fyp #trending #viral #weddingtiktok #weddingguestdress #ootd ♬ original sound - Emily Rae ✨🍒🪩

Reakcije su bile podijeljene

Unatoč njenom oduševljenju, reakcije na društvenim mrežama, gdje je video prikupio gotovo 300.000 pregleda, bile su različite. Mnogi su kritizirali njezin izbor smatrajući da bi mogla zasjeniti mladenku, dok su neki komentirali da haljina izgleda kao "božićni ukras iz 80-ih". 

"Izgledaš kao Pepeljugine zle sestre"

"Nije loša haljina, ali mislim da će svi gledati u tebe, a ne u mladenku", "Sigurna sam da nitko iz 90-ih ne bi obukao ovo", "Nešto mi ne djeluje kako treba", "Izgledaš kao Pepeljugine zle sestre kada su se pojavile na balu", bili su samo neki od negativnih komentara. 

Međutim, bilo je i pozitivnih komentara. Nekoliko ljudi izrazilo je divljenje rekavši da Emily izgleda "nestvarno". Jedna korisnica je napisala: "Izgledaš zapanjujuće! Voljela bih imati toliko samopouzdanja!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.