Ela Jerković pokazala snimku svog privođenja: "Prijete da će ovo objaviti pa evo"

Foto: Instagram

Splitska influencerica Ela Jerković (28) privedena je krajem srpnja u policijsku postaju, a potom i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama, piše Dalmatinski portal.

Patrola ju je zatekla alkoholiziranu oko 4 sata ujutro kako viče i galami. Upozorena je da korigira ponašanje, no tada je počela i nekontrolirano mahati rukama i nogama, kako se navodi u policijskom izvještaju. Policijski službenici su uporabili silu i sredstva za vezivanje te priveli Elu u policijsku postaju. Tamo je napuhala 2.21 promil, pa je zadržana do otrježnjenja te kriminalistički istražena.

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit🤘🏽

♬ Bor - THCF

Objavila snimku

Influencerica je sad objavila snimku tog događaja na TikToku. "Pošto mi novine prijete da će objaviti ovaj video, ja ću ih preduhitriti", napisala je uz snimku na kojoj se vidi kako je policajci pokušavaju dignuti s asfalta i privesti. Na snimci se vidi i njen dečko, Adrian Petričević, Splićanin koji godinama divlja u prometu, kako to sve snima.

@elajerkovic

Smejem se a place mi se🔥

♬ original sound - Ela Jerkovic

"Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji", dodala je Ela.

Inače, Ela i Adrian već godinama privlače pažnju svojim ponašanjem - osim što divljaju po cestama, pozirali su i s oružjem te su i ranijih godina imali problema s policijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.