Dvojac privukao pažnju na SFF-u, prošetali u zlatnom torzu i velikom šeširom

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Brojne regionalne i domaće zvijezde prošle su crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u četvrtak navečer. Pažnju su privukli voditeljica i modna dizajnerica iz BiH Sumeja Arifović te njezin kolega, dizajner Eldar Tokić.

Duo se na festivalu pojavio u upečatljivim modnim kreacijama. Sumeja je odabrala žutu haljinu i veliki šešir na kojem su bila ispisana prezimena redatelja i scenarista iz BiH. "Pisali i režirali: Vuletić, Tanović, Žbanić, Žalica, Duraković, Mustafić, Begić", stajalo je na njezinom šeširu.

Eldar je nosio bijeli sako i hlače ukrašene zlatnim detaljima, dok je gore imao oklop zlatne boje koji prekriva torzo i vrat. Na glavi je imao zlatni ukras nalik kruni, a na bradi metalni dodatak. Obje kombinacije kreirao je upravo Tokić.

Na SFF-u u četvrtak bili Ivaniševići

Sinoć su na festivalu pažnju privukli i Nives te Goran Ivanišević. Radijska voditeljica je crvenim tepihom prošetala u dugoj haljini uz koju je iskombinirala torbicu i elegantni nakit. Goran je za ovu prigodu nosio crni sako, majicu i hlače. 

Ivanišević je prije pojavljivanja na crvenom tepihu odigrao teniski meč u sklopu Sarajevo Film Festivala s glumcima Borisom Lerom i Nadine Mičić.

Bili su i glumac Goran Bogdan i glumica Nina Violić. Prilikom dolaska su se držali za ruke i bili su dobro raspoloženi. 52-godišnja glumica je na festival došla u ljubičastoj haljini neobičnog kroja uz koju je iskombinirala crvene cipele.

Inače, danas je zadnji dan 30. Sarajevo Film Festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.