Gledatelji o novoj domaćoj seriji: Opet Grašo. A glumci su premladoliki za ove uloge

Foto: Press

Na Novoj TV je s emitiranjem počela nova domaća serija U dobru i zlu

>>Nakon RTL-a, i Nova TV predstavila svoju seriju za jesen. Koju ćete gledati?

Serija prati priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svojeg dvostrukog života. Autori tvrde da je serija djelomično inspirirana stvarnom pričom.

Priča

Veljko Srića je uspješan poslovni čovjek i odan otac, ali tajna koju skriva već 25 godina prijeti mu uništiti sve što mu je važno. Na poslovnom putovanju u Bosni, Veljko ulazi u paralelni brak, pokušavajući balansirati između dvije obitelji koje ne znaju jedna za drugu.

Ovaj dvostruki život dolazi do dramatičnog preokreta kada Veljko odlučuje suočiti se s posljedicama svojih odluka i razotkriti istinu koja će šokirati sve oko njega.

Tko glumi?

Uz Filipa Juričića (Veljko) u glavnoj ulozi, uz njega su Ksenija Pajić, Mirna Medaković Stepinac (Marina Srića), Iva Mihalić (Ivana Oreb), Martina Stjepanović, Enes Vejzović, Katarina Baban, Jelena Miholjević, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Tanja Smoje, Igor Kovač, Robert Plemić, Ammar Mešić, Lena Medar, Lana Ujević, Marija Klanac, Toma Medvešek, Iva Šimić Šakoronja, Dora Dimić Rakar, Amar Selimović, Tena Jeić Gajski, Ivona Dragaš Bilogrević i Filip Budimir.

Komentari gledatelja

"Filip Juričić mi je sjajan, mislim da će mi ovo biti njegova najbolja uloga. Uvodna špica jedna od najboljih", "Zasad svi OK glume, čak i ovaj klinac", "Juričić fenomenalan kao uvijek", "Uvodna špica je zakon", "Meni ovdje svi odlično glume", pišu gledatelji na stranici forum.hr. Hvale i glumicu Katarinu Baban. "Gledat ću samo zbog nje", pišu neki.

Oni koje serija nije oduševila se žale na imena u seriji, a neki kažu i da je "Graše previše". Naime, uvodnu špicu otpjevao je, standardno, Petar Grašo. "Ako bi ovo trebala bit ozbiljna drama, ja sam Beyonce", pišu. Neki se žale i na neuvjerljivost dobnih razlika među glumcima. "Mirna Medaković bi trebala biti majka ovom tipu? Moš mislit", "Mirna Medaković je premladolika za ovu ulogu, Ivu Mihalić su bolje postarali", pišu.

"Meni je Mirna baš loša ovdje.  Jel bi mi trebali povjerovat da je ona iz Sarajeva? Žena priča čistim purgerskim", žale se još.

"Najveći fail ove serije zasad je to što su je najavljivali kao ozbiljnu dramu, kad ono, serija tipičan Novin štih a la Kumovi", zaključuju neki nakon što su u prvoj epizodi ugledali Mineu u ulozi (naravno) voditeljice.

Serija će se prikazivati svakog radnog dana u 21:15 h, što znači da će ljubitelji domaćeg TV trasha moći pratiti i RTL-ove Sjene prošlosti i U dobru i zlu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.