Glumac za kojeg se šuška da će biti novi James Bond obrijao bradu, neprepoznatljiv je

Foto: EPA/Instagram

Glumac Aaron Taylor-Johnson (34), za kojeg se priča da će biti novi James Bond, iznenadio je obožavatelje promjenom imidža. 

Aaron je na Instagramu objavio kako je obrijao bradu te je pokazao kako sada izgleda.

Prije te fotografije objavio je još jednu na kojoj je pokazao kako je izgledao netom prije promjene imidža.

Glumac inače već godinama nosi dužu bradu.

Međutim, za potrebe poziranja za meksičko izdanje magazina GQ u svibnju Aaron je bio obrijao bradu, no nakon tog fotografiranja ponovno ju je pustio. Moguće da je sada ponovno promijenio izgled zbog nekog novog angažmana. 

Hoće li Aaron biti novi James Bond?

Početkom godine britanski mediji objavili su da je Aaron dobio službenu ponudu da postane tajni agent 007, čime je okončana potraga za nasljednikom Daniela Craiga. Tada se pisalo da još samo glumac treba potvrditi da će utjeloviti novog Jamesa Bonda. Još nije poznato je li Aaron prihvatio, odbio ili se još uvijek premišlja oko uloge.

"Bond je Aaronov posao, ako ga on prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče Eon Productionsa, Aaron će potpisati ugovor u nadolazećim danima i oni se mogu početi pripremati za veliku objavu", rekao je izvor u ožujku ove godine.

U braku je s poznatom redateljicom

Aaron je od 2012. u braku sa Sam Taylor-Johnson (55), redateljicom filma 50 nijansi sive. Aaron i Sam upoznali su se 2009. godine na setu filma Nowhere Boy, u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo hodati s 42-godišnjom redateljicom. 

Zbog razlike u godinama par se često nalazio na meti kritika, no Sam i Aaron na to se ne obaziru.

"Mislim da je zanimanje bilo veće kada smo počeli vezu, a to je bilo prije 14 godina. Na početku je to bilo poprilično intenzivno. Tu vrstu 'fascinacije', budući da je toliko mlađi od mene, mi i nismo mogli shvatiti, no pretpostavljam da je ona s vremenom malo nestala.

Sve ponovno oživi kada odradimo neki intervju i slično. Pretpostavljam da ljudi žele razumjeti stvari koje su im nepoznanica. Ne mogu shvatiti ljubavnu priču koja je 'izašla izvan kutije'", rekla je nedavno redateljica u razgovoru za BBC Radio 4. 

Par ima dvije kćeri, Wyldu Rae (14) i Romy Hero (12), a Taylor-Johnson je očuh Angelice (27) i Jessie (18), kćeri iz braka Sam Taylor-Johnson s njezinim prvim suprugom, trgovcem umjetninama Jayem Joplingom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.