Gospić najavio Bebekov koncert za proslavu Oluje, Srbi ljuti: To je nepoštovanje

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na Facebook stranici Grada Gospića objavljeno je da će Željko Bebek održati koncert povodom obilježavanja godišnjice Oluje. Korisnici društvenih mreža iz Srbije su zbog ovoga počeli pozivati na to da se poznatom pjevaču zabrani ulazak u njihovu zemlju. Naime, Bebek ima zakazan koncert u beogradskom Sava Centru 15. studenog, a prema riječima korisnika društvenih mreža iz Srbije, to je "nepoštovanje prema njima." 

"Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Grad Gospić poklanja koncert Željka Bebeka. Koncert će se održati u nedjelju, 4. kolovoza na betonskom igralištu iza osnovne škole u Ličkom Osiku u večernjim satima, nakon malonogometnog turnira Lički Osik 2024.", napisano je na spomenutoj Facebook stranici.

"Nadam se da mu 15. studenog nitko neće ići na koncert"

Ubrzo su na društvenim mrežama uslijedile žestoke reakcije iz Srbije. 

Bebek se oglasio za srpski Telegraf

"Pa ja ne znam još uvijek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni vidio da su objavili na Facebooku. Ja sam još uvijek na odmoru", oglasio se Željko Bebek o koncertu u Gospiću za srpski Telegraf. Novinari su ga pitali je li sada promijenio mišljenje ili koncert nije ni bio u planu.

"Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne, ništa, onda je to 'Kad na vrbi rodi grožđe'. Zasad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen pa vidjet ćemo", zaključio je Bebek. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.