Ivana Paradžiković pokazala kako izgleda bez šminke

BIVŠA urednica i voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković objavila je na Instagramu niz fotki u kojima je s pratiteljima podijelila detalje svog putovanja na Island te u videu pokazala kako izgleda bez šminke. 

"Zlatni krug. Najturističkiji dio Islanda. Jurimo, stanemo, uslikamo, pičimo dalje dok nepregledna kolona ljudi čeka u redu da opali selfie. Usred tog ludila sine mi misao: pa ja ne želim to! Mijenjam plan. Reduciram popis. Idem na crnu plažu. Želim zapamtiti prizore i zvukove. Zažmiriti i slušati... Doživjeti Island i diviti mu se. O, kako dobru odluku sam donijela", napisala je uz snimku. 

Inače, u ranijoj je objavi objasnila kako je na Islandu boravila pet dana. "Obišla sam kamperom cijeli Ring Road, cestu koja vodi oko otoka. Sveukupno, više manje, oko 2500 kilometara. Fizički zahtjevno, ali ljudi... Kakvi su to dani bili! Oni koje prepričavaš u starosti", napisala je, između ostalog. 

Podsjetimo, Ivana je nedavno s pratiteljima podijelila kako je u djetinjstvu živjela u neimaštini, a zatim privukla pažnju objavom u kojoj je ispričala kako je doživjela neugodnu situaciju dok se odmarala na hrvatskoj obali. Naime, ugledala je turiste kako čiste plažu od smeća pa im je odlučila pomoći, no domaći bračni par počeo je vikati na njih jer su na plaži bili psi.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.